11/Απρ/20
Πώς μια γυναίκα αυνανίζεται με το τηλέφωνο του μπάνιου

Πώς μια γυναίκα αυνανίζεται με το τηλέφωνο του μπάνιου

Ο αυνανισμός μετά τη δουλειά: Η γυναίκα γυρμνά τόσο εξαντλημένη και το μόνο που θέλει είναι η σεξουαλική εκτόνωση. Δε βγάζει καν τα ρούχα της ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει το μοναχικό ερωτικό της παιχνίδι.

Πολλές γυναίκες όταν νιώθουν την ανάγκη μιας αντρικής παρουσίας αλλά δεν την έχουν χρησιμοποιούν το αριστερό τους χέρι (όταν πρόκειται για δεξιόχειρες) για να έχουν μια διαφορετική αίσθηση στο άγγιγμα από αυτή που έχουν συνηθίσει.

Μια αυνήθης τακτική πολλών γυναικών είναι να αυνανίζονται κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η χαλάρωση ξεκινά με το ζεστό νερό και έπειτα ακολουθεί ο ερεθισμός με το τηλέφωνο του μπάνιου! Το νερό που χτυπά με δύναμη πάνω στο αιδοίο και την κλειτορίδα υπόσχεται έναν αξέχαστο οργασμό.

Ο ανάποδος αυνανισμός. Η διαφορά εδώ είναι ότι η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Η αίσθηση είναι πολύ διαφορετική ιδιαίτερα αν στις γυναικείες φαντασιώσεις υπάρχει το πρωκτικό σεξ…

Τέλος δεν είναι λίγες οι κοπέλες που απολαμβάνουν περισσότερο τον αυνανισμό όταν παράλληλα ερεθίζουν και τις ρώγες μια από τις πιο ερωτογόνες ζώνες του σώματός τους.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *