06/Νοέ/21
Πώς να έρθεις πιο εύκολα σε οργασμό με το στοματικό σεξ...

Πώς να έρθεις πιο εύκολα σε οργασμό με το στοματικό σεξ…

Αρκετές γυναίκες θεωρούν το στοματικό σεξ αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής τους ζωής και άλλες αποφεύγουν μέχρι και να το δοκιμάσουν. Είτε γίνεται στα προκαταρκτικά είτε ως αυτόνομη πράξη που μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό, αποτελεί απολαυστικό κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού σε ένα ζευγάρι.

Το να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό στη διάρκεια του στοματικού σεξ, όμως, είναι ένα αρκετά περίπλοκο ζήτημα, ακόμα και αν ο σύντροφός της είναι πολύ πρόθυμος να την οδηγήσει εκεί.

Διάβασε παρακάτω μερικά tips από ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Νιώσε όσο πιο άνετα μπορείς

Αν η πράξη γίνει σε χώρο τον οποίο γνωρίζεις και έχεις χρόνο, προετοίμασε τον όπως εσύ επιθυμείς. Άναψε η σβήσε τα φώτα, βάλε μουσική, στρώσε τα αγαπημένα σου σεντόνια και προχώρησε στα προκαταρκτικά. Σκέψου πως το στοματικό είναι η κυρίως πράξη και όχι μια στάση πριν το σεξ με διείσδυση. «Φιληθείτε, αγκαλιαστείτε και αφήστε τα σώματά σας να ερεθιστούν αρκετά πριν προχωρήσετε στο στοματικό σεξ. Ζήστε τη στιγμή», προτείνει η Elle Chase, πιστοποιημένη σύμβουλος σεξ.ADVERTISEMENT – CONTINUE READING BELOW

Καθώς η διάθεση ανεβαίνει, σκέψου λίγο πώς νιώθεις. Είσαι άνετα; Υπάρχει κάτι στον χώρο που σε ενοχλεί και σε αποσπά; Μήπως δεν θέλεις να βγάλεις το σουτιέν σου; «Μην διστάσεις να καλύψεις κάποιο σημείο του σώματός σου, αν θελήσεις. Έχε κοντά σου ένα σεντόνι ή μια κουβέρτα για να σκεπαστείς αν κρυώσεις ή νιώσεις πολύ εκτεθειμένη».

Βρες την κατάλληλη θέση

Η Alex B. Porter συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να κάνετε και τέλειο στοματικό σεξ», λέει πως η κατάλληλη στάση θα σου δώσει και περισσότερη ευχαρίστηση. «Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου και ένα στον αυχένα σου. Έτσι θα είσαι πιο άνετα και ο σύντροφός σου θα έχει καλύτερη επαφή με την κλειτορίδα σου. Μην ανοίξεις πάρα πολύ τα πόδια σου. Κράτησέ τα ανοιχτά περίπου στο ύψος των ώμων, για να αυξήσεις περισσότερο την ηδονή».

Συγκεντρώσου στην αναπνοή σου

Στη διάρκεια του σεξ συνήθως η αναπνοή μας γίνεται κοφτή και έχει μικρότερη διάρκεια. «Σιγουρέψου ότι αναπνέεις πιο σταθερά και βαθιά, για να κρατήσει περισσότερο η απόλαυση», προτείνει η Elle Chase με την Alex B. Porter να προτείνει να κλείσεις τα μάτια σου και να βυθιστείς στις αισθήσεις σου. «Νιώσε κάθε μικρή αναπνοή να διαπερνά όλο σου το σώμα. Άσε τον εαυτό σου να χαθεί στη στιγμή».

Σκηνοθέτησε τον οργασμό σου

Τώρα που ο σύντροφός σου βρίσκεται εκεί κάτω, μην τον αφήνεις μόνο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί στο σεξ. Πες του τι σου αρέσει, άγγιξε τον εαυτό σου και δείξε του πώς θα ήθελες να κινηθεί μετά. «Πάρε και εσύ μέρος. Αυτό σίγουρα θα τονώσεις τις αισθήσεις σας και την αυτοπεποίθησή σας. Κι αν το άλλο άτομο χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση, δείξε του εσύ τι πρέπει να κάνει την επόμενη φορά με τα χέρια σου. Κι όσο του δείχνεις μην του επιτρέπεις να σε αγγίζει. Τα αίματα θα ανάψουν πάρα πολύ έπειτα από αυτό», λέει η Porter.

Δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου

Ο κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του για να φτάσει σε οργασμό. Το θέμα είναι να νιώθεις καλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά είτε κρατά 5 είτε 10 λεπτά. Αν καταλαβαίνεις ότι το στοματικό σεξ δεν σε ευχαριστεί, τότε δοκίμασε άλλους τρόπους για να φτάσεις σε οργασμό.

«Ως ζευγάρι πρέπει να θυμάστε ότι κάνετε έρωτα για την ευχαρίστησή σας. Αν το στοματικό δεν σας ταιριάζει, δεν υπάρχει θέμα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δάχτυλα, έναν δονητή, το πέος του συντρόφου σου ή κάτι άλλο και αυτό είναι εντάξει. Το στοματικό θα έχει συμβάλλει στο να περάσεις καλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», σύμφωνα με την Porter.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *