01/Νοέ/21
Σοκ!Προσπάθησε να κάνει σεξ με νεκρή γυναίκα μπροστά στην οικογένειά της...

Σοκ!Προσπάθησε να κάνει σεξ με νεκρή γυναίκα μπροστά στην οικογένειά της…

Στη Ζιμπάμπουε, η κηδεία μιας 20χρονης γυναίκας μετατράπηκε σε μια παράξενη σεξουαλική παράσταση, αφού ένας άνδρας πήδηξε πάνω στη σορό και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της.

Ο Μπιγκ Σιπιλιάνο, ένας 49χρονος άνδρας, εμφανίστηκε στην κηδεία της Μελίσα Μαζίντου λίγο μετά τις 13:00 στις 2 Ιανουαρίου με συνεργό, ο οποίος αργότερα εμπόδισε τα μέλη της οικογένειας να παρέμβουν στην μακάβρια επίθεση.

Και οι δύο ήταν μεθυσμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Σιπιλιάνο εισήλθε στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε τοποθετηθεί το σώμα της Μαζίντου και ενώ ο συνεργός του μπλόκαρε την πόρτα, πήδηξε πάνω στο πτώμα και άρχισε να ασελγεί, μπροστά στη σοκαρισμένη οικογένεια της νεκρής γυναίκας.

Ο 49χρονος δήλωσε στην πενθούσα μητέρα της 20χρονης ότι ήθελε να κοιμηθεί με την κόρη της εδώ και πολύ καιρό. Είπε στους πενθούντες ότι αγαπούσε τη Μαζίντου και αισθάνθηκε λυπημένος που πέθανε πριν να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η Φιλίπα Μαζίντου δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Μου είπε ότι ακόμα κι αν η Μελίσα είναι νεκρή, δεν θα υπήρχε τίποτα λάθος στο να εκπληρώσει τις επιθυμίες του.»

«Μπήκε εκεί που βρισκόταν το πτώμα, κοιμήθηκε πάνω του και έκανε κινήσεις πάνω-κάτω που προσομοιώνουν με το σεξ, ενώ ο φίλος του μας εμπόδισε να παρέμβουμε.»

«Πώς θα καταφέρω να ζήσω με αυτό το είδος τραύματος;», διερωτήθηκε η μητέρα της νεκρής κοπέλας. «Υποψιάζομαι ότι αυτοί οι άνδρες είχαν μια τελετουργική πρόθεση επειδή όταν ο Μπίγκμαν αναζητήθηκε από γείτονες, ανακάλυψαν έναν νεκρό αρουραίο, κόκκινο ύφασμα και μια ρίζα φυτών στις τσέπες του.»

Η οικογένεια της Μελίσα προσπάθησε μάταια να τον απομακρύνει και έπρεπε να καλέσει μερικούς από τους άλλους πενθούντες να βοηθήσουν πριν ο 49χρονος και ο συνεργός του απομακρυνθούν από την κηδεία.

Αμφότεροι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, με την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης και της βεβήλωσης νεκρού.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: Gazzetta

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *