18/Νοέ/22
Σοκ: Ιερόδουλη πέθανε από «αλλόκοτο και ακραίο σεξ»...

Σοκ: Ιερόδουλη πέθανε από «αλλόκοτο και ακραίο σεξ»…

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 26χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας νεαρός Βρετανός είχε κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, για να περάσει μια βραδιά με την ιερόδουλη Wannipa Janhuathon. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος πριν την σεξουαλική του επαφή με την ιερόδουλη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του σεξ βγήκαν στο μπαλκόνι, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό.

Η αστυνομία έψαξε το άδειο δωμάτιο, όπου ανακάλυψε ρούχα, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και ένα μισοάδειο κουτί με χάπια, που ενισχύουν τη στυτική λειτουργία και στη συνέχεια εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση του Βρετανού.

Ο 25χρονος Reece Vella συνελήφθη σε μπαρ της περιοχής και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό της 26χρονης. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι : «Έχει εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του 25χρονου και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει εις βάρος του θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο. Η κυρία Wannipa και ο κ. Vella έκαναν πολύ αλλόκοτο, ακραίο σεξ στο μπαλκόνι όταν εκείνη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε. Ο κ. Vella σοκαρισμένος το έβαλε στα πόδια, και φεύγοντας από το δωμάτιο άρπαξε το κινητό της για να σβήσει τα ίχνη του. Στη συνέχεια έκλεψε μια μοτοσικλέτα για να το σκάσει».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα