10/Ιαν/21
Σοκ! Προπονητής εξανάγκαζε τις παίκτριες να κάνουν σεξ μαζί του…

Σοκ! Προπονητής εξανάγκαζε τις παίκτριες να κάνουν σεξ μαζί του…

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στην αμερικανική North Carolina Courage. Ο προπονητής, Πολ Ρίλεϊ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν παίκτριες της ομάδας τις παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξανάγκασε μία εξ αυτών να κάνει σεξ μαζί του.

«Ο Πολ Ρίλεϊ απολύθηκε αμέσως, μετά τους πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο σύλλογος, στηρίζει τις παίκτριες, οι οποίες έκαναν τις καταγγελίες και τις συγχαίρουμε που μοιράστηκαν με θάρρος τις ιστορίες τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Η απόλυση του Ρίλεϊ ήρθε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου από το «The Athletic», όπου η Σίνεντ Φάρελι και η Μελίνα Σιμ, κατήγγειλαν ότι, από το 2010, ήρθαν πολλές φορές αντιμέτωπες με την ανάρμοστη συμπεριφορά του 58χρονου Άγγλου.

Η Φάρελι, η οποία συνεργάσθηκε με τον Ρίλεϊ σε τρεις διαφορετικές ομάδες, σε διαφορετικά πρωταθλήματα, κατηγόρησε τον προπονητή ότι την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του ενώ ήταν επικεφαλής της ομάδας της Φιλαδέλφειας. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε, ένα βράδυ, όταν πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μετά από μια ήττα στον τελικό μίας διοργάνωσης, ο Ράϊλι της είπε: «Αυτό, θα το πάρουμε στους τάφους μας».

Οι δύο παίκτριες, ισχυρίσθηκαν επίσης, ότι μία άλλη φορά, όταν ο Ρίλεϊ προπονούσε την ομάδα Portland Thorns, τις ανάγκασε να φιληθούν στο διαμέρισμά του.

Η Αμερικανίδα διεθνής, Αλεξ Μόργκαν, η οποία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ρίλεϊ, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς των δύο παικτριών και είπε ότι προσπάθησε να τις βοηθήσει να καταθέσουν μια αναφορά στην διοργανώτρια αρχή. «Είμαι αηδιασμένη και έχω πάρα πολλές σκέψεις να μοιρασθώ αυτήν την στιγμή. Συμπέρασμα: Προστατέψτε τις παίκτριες σας. Κάντε ό,τι είναι σωστό, NWSL», έγραψε η Μόργκαν σε ανάρτηση της στο Twitter.

Από την πλευρά του, ο Ρίλεϊ αρνήθηκε τις κατηγορίες, διαβεβαιώνοντας ότι οι ισχυρισμοί είναι «εντελώς ψευδείς» και είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έκανα σεξ με αυτές τις παίκτριες».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *