10/Ιαν/20
Συγκινεί ο πρώην πορνοστάρ Κένζο: «Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα

Συγκινεί ο πρώην πορνοστάρ Κένζο: «Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, δεν είχα καθόλου λεφτά»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πορνοστάρ και νυν επιχειρηματίας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “The 2night show”, του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για τα παιδικά χρόνια που τον στιγμάτισαν, για τον εθισμό του στο σεξ και για το πώς ένας άνθρωπος από την απελπισία του μπορεί να βρει το κουράγιο να αντέξει και να βγει δριμύτερος μέσα απ’ αυτή.

Σε ερώτηση που του έγινε για τα παιδικά του χρόνια απάντησε: Ήμουν εννέα ετών, όταν το 1996 μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ “ενεργητικός” άνθρωπος έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου .

Στη συνέχεια τόνισε αρκετές φορές, το πόσο σημαντική επιρροή είχε η απουσία του πατέρα του, στις αρχικές επαγγελματικές του αποφάσεις: Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη Θεσσαλονίκη, έκανα στριπτίζ και μετά, τον επόμενο χρόνο πήρα προαγωγή. Μου προσέφεραν να κάνω live σεξ πάνω στην πίστα. Μιλούσα πριν από λίγο με κάποιους ανθρώπους που μου λένε “πώς ήταν;” και του “λέω δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ήμουν ένας άλλος άνθρωπος”. Ήταν μία αρρώστια που είχα γιατί εγώ είχα αρρώστια με το σεξ. Αυτά έχουν δημιουργηθεί όλα από τα παιδικά χρόνια. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ήμουν εξαρτημένος .

Επιπλέον πρόσθεσε ότι : Από τα 16 μου αντιλήφθηκα ότι είμαι σεξομανής. Από την απουσία του πατέρα μου εγώ είχα μείνει με τρεις γυναίκες, μητέρα, αδερφή και γιαγιά. Και σαν νέο παιδί δεν μπορούσα να ανοιχτώ ούτε να μιλήσω ελεύθερα με τη μητέρα μου. Εκείνη φοβόταν πολύ μην γίνω σαν τον πατέρα μου κάτι που τελικά έγινε, απλώς εγώ το έκανα επαγγελματικά. Αν ο μπαμπάς δεν ήταν αυτός ο μπαμπάς αλλά εκείνος που κάθεται σπίτι θα ήταν διαφορετικό το στόρι, δεν θα υπήρχαν δράκοι στο παραμύθι .

Επίσης, ο Κένζο αποκάλυψε ότι έχει ένα γιο, τον οποίο έχει να δει 10 χρόνια : Έχω ένα παιδί 14 ετών. Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα ως guest star για ένα show με live σεξ. Από την ένταση εκσπερμάτωσα. Και ήρθε η κοπέλα μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει “έχω μείνει έγκυος”. Εγώ, στην αρχή δεν το πίστευα. Ο γιος μου είναι καρμπόν εγώ. Η μητέρα του δεν μου μιλάει καθόλου. Ούτε ο γιος μου γιατί δεν τον αφήνει η μητέρα του. Έχω να τον δω 10 χρόνια. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του .

YouTube player

Τέλος, ο πρώην πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών ανέφερε ότι πριν αλλάξει δραματικά γι’ αυτόν η ζωή του, είχε φτάσει στο σημείο να ληστέψει τράπεζα: Είχα έρθει σε μια κατάσταση που έκανα τα πάντα. Ήμουν ένας άνθρωπος που θα έπαιρνα κάτι και θα ρώταγα μετά “τι ήταν αυτό;”. Αυτό ήταν που το έκανε πολύ επικίνδυνο γιατί έγινε καθημερινότητα. Έπαιρνα τα πάντα. Ήταν τα ναρκωτικά, ήταν το αλκοόλ, ήταν τα ηρεμιστικά. Όλα αυτά συνδέονται με το σεξ. Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν, δεν είχα καθόλου λεφτά… Να φανταστείς είχα πάρει κάτι αεροβόλα ψεύτικα και έλεγα “θα μπω μέσα και θα κάνω ληστεία” όχι ότι δεν θα με αναγνώριζε κανείς αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου, τόσος λίγος ήμουν και ένιωθα .

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *