22/Οκτ/22
Συνέντευξη: Η Ασημίνα Ιγγλέζου απαντά για όλους και για όλα...

Συνέντευξη: Η Ασημίνα Ιγγλέζου απαντά για όλους και για όλα…

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά μπήκατε στους Μαχητές και γρήγορα ήρθατε σε σύγκρουση με της «υπο-ομάδα των τεσσάρων».

Μπήκα στο παιχνίδι δύο εβδομάδες αφού είχε ξεκινήσει, οπότε οι υπο-ομάδες είχαν ήδη διαμορφωθεί, κάτι που εγώ όμως δεν είχα αντιληφθεί. Κόλλησα με τα παιδιά της μίας ομάδας, χωρίς να ξέρω τίποτα. Το κατάλαβα, έκρινα και αποφάσισα ότι θα υπερασπίζομαι τη συγκεκριμένη ομάδα. Κι αυτό γιατί δεν μου άρεσαν οι επιθέσεις που έκαναν κάποια άτομα σε προσωπικό επίπεδο απέναντι σε άλλους. Πράγματα που αφορούσαν την οικογενειακή τους κατάσταση, τον τρόπο ομιλίας τους, την προφορά τους. Η στρατηγική σίγουρα είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως, άλλο η στρατηγική και το να φωνάζεις έντονα στα παιχνίδια και άλλο οι προσωπικές επιθέσεις. Έλεγαν λόγια πολύ βαριά και τα έλεγαν τόσο έντονα, που καταλάβαινα ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα τους. Αν το έκανα, θα χαρακτηριζόμουν και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Μετά οι ομάδες άλλαξαν και βρέθηκα στους Κόκκινους. Με επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς, αφού είχε πάρει και ολόκληρη την υπο-ομάδα των Κόρο, Σοφίας, Ασημακόπουλου και Κώστα. Αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι καλός στρατηγικά, γιατί διάλεξε να βάλει στην ομάδα του μια «βόμβα» τεσσάρων ανθρώπων. Θεωρώ ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα – και ίσως να έχει ήδη. Πιστεύω ότι η τετράδα κάποια στιγμή θα τον προδώσει.

Βλέποντας τα πράγματα απέξω πια, έχετε δει κάτι που σας πίκρανε ή σας εξέπληξε;

Για μένα το παιχνίδι τελείωσε τη στιγμή που έφυγα, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ τόσο ώστε να με ενοχλήσει κάτι, Αυτό συνέβαινε όσο βρισκόμουν εκεί, γιατί ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν με ενοχλεί, δεν με αγγίζει. Σίγουρα δεν μου αρέσει το ότι κάποιοι λένε ότι δεν αγωνιζόμουν για τους Κόκκινους. Πραγματικά αγωνιζόμουν, αλλά η ψυχολογία μου και η αντιμετώπιση που είχα από την ομάδα δεν με βοηθούσαν να ενταχθώ και να προσπαθήσω παραπάνω. Πρέπει να σας πω ότι την τελευταία εβδομάδα δεν έκλεινα μάτι, τόσο άσχημα ήμουν ψυχολογικά.

Βλέπουμε τους Μπλε να δυσκολεύονται πολύ πλέον.

Δυσκολεύονται μεν, όμως δεν είναι όπως ήταν οι Κόκκινοι. Και ο λόγος που έφτασαν σε αυτή την κατάσταση, με τις ίντριγκες, είναι και πάλι κάποια παιδιά που έχουν έρθει από την Κόκκινη ομάδα, όπως η Ελευθερία και ο Άλεξ. Ο Νίκος, ο Τζέιμς και η Μαριαλένα δεν έχουν αλλάξει, είναι αυτοί που ήταν. Ξέρουν ότι κάποιος θα κερδίσει στο τέλος, αλλά δεν προσπαθούν να φτιάξουν ψεύτικες καταστάσεις.

Ποιος θεωρείτε ότι έχει τα φόντα να κερδίσει το φετινά «Survivor»;

Αγαπώ το σκεπτικό, την εξυπνάδα και τη δυναμική στα παιχνίδια που έχει ο Τζέιμς, παρόλο που φαινόταν αδύναμος και στην αρχή είχε δεχθεί πολύ bullying για τα κιλά του. Πραγματικά, αυτό το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αυτιά μου. Έχει αποδειχθεί όμως ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος στατιστικά. Από εκεί και πέρα, ο σίγουρος κερδισμένος από αυτό το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Λιανός! (γέλια)

Νιώθατε ανακούφιση όταν φύγατε;

Σίγουρα γιατί, όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν υπήρχε κάτι άλλο για εμένα. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε κινούμενη άμμο και όσο αντιδρούσα προσπαθώντας να κάνω κάτι, τόσο βυθιζόμουν. Έχανα την Ασημίνα και ό,τι είμαι. Φοβάμαι ότι στο τέλος, αν έμενα, θα έχανα περισσότερα από όσα θα κέρδιζα.

Τι κερδίσατε λοιπόν;

Κέρδισα την εμπειρία, αυτό που έζησα και είδα εκεί. Ίσως και το γεγονός ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να αντιμετωπίσω τόση υποκρισία μπροστά στα μάτια μου. Τουλάχιστον στη ζωή δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που είναι μακριά από εμάς, Εκεί όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο 7 μέρες TV.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: gossip-tv

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα