10/Φεβ/21
Τάσος Ξιαρχό: «Με τη Ζόζεφιν κάνουμε πολύ ωραίο σεξ...

Τάσος Ξιαρχό: «Με τη Ζόζεφιν κάνουμε πολύ ωραίο σεξ…

Για τους παίκτες του νέου κύκλου του GNTM, αλλά και γενικότερα για τον διαγωνισμό μόδας μίλησε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε πως φαίνεται σαν οι παίκτες να μην έχουν καταλάβει πόσο σοβαρό είναι αυτό που τους συμβαίνει.

«Το GNTM αλλάζει ζωές. Μπορεί ένας άνθρωπος την μία μέρα να έχει ένα ευρώ στην τσέπη και την άλλη να έχει χιλιάδες ευρώ και καριέρα. Τα παιδιά πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι σοβαρό. Για εμάς βέβαια, καλύτερα να μην ξυπνάνε για να γελάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τελευταία φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στον διαγωνισμό. «Στην τελευταία φωτογράφιση δεν ήταν κανείς καλός. Έβγαλαν τυχαία κάποια πράγματα, επειδή είχαν όμορφα προφίλ. Δεν θεωρώ πάντως, ότι είναι μια καλή χρονιά για το GNTM», είπε. 

Βέβαια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο J2US και στην απόφαση της παραγωγής να μην συμμετέχει στον φετινό κύκλο: «Έχει ξεκινήσει κανονικά το J2US. H πρώην μου δουλειά δηλαδή, που με απέλυσαν. Όχι, μωρέ, δεν με απέλυσαν, απλά ο Κοκλώνης κάνει πάντα ωραία updates και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να φέρει κόσμο από τα παλιά στα καινούργια». 

Τέλος, για την συνεργασία του με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, είπε: «Με τη Ζόζεφιν κάνουμε πολύ ωραίο σεξ… επαγγελματικά εννοώ. Μέσα από την συνεργασία μας».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *