18/Νοέ/22
Το Hot-news αποκαλύπτει όλες τις αλήθειες για τους οίκους ανοχής...

Το Hot-news αποκαλύπτει όλες τις αλήθειες για τους οίκους ανοχής…

Οι οίκοι ανοχής έχουν διαχρονικότητα, η οποία ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα. Με το πέρασμα των αιώνων και φτάνοντας στη σημερινή εποχή, η έννοια τους έχει αλλοιωθεί.

Ας αναπτύξουμε πρώτα ποιες είναι οι αντιλήψεις που μαστίζουν την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή εποχή οι οίκοι ανοχής έχουν κατακριθεί πιο πολύ από ποτέ. Πλέον θεωρείται ελάττωμα για κάποιον να πηγαίνει εκεί και μπορεί αυτό το άτομο να χαρακτηριστεί ως ‘‘αγάμητο’’ και χωρίς καμία ελπίδα. Η κοινωνία προβάλει μια αρνητική εικόνα για τους οίκους ανοχής, όπου όποιος πηγαίνει εκεί για την προσωπική του ικανοποίηση, πρέπει να χλευάζεται.

Επίσης, στις προηγούμενες γενιές το να έχει πάει κάποιος εκεί, ήταν αυτονόητο και το κατανοούσαν απόλυτα και οι κοπέλες. Στη σύγχρονη εποχή, οι περισσότερες κοπέλες απαξιούν αυτούς που προτιμούν αυτά τα μέρη, χωρίς όμως να ξέρουν το ιστορικό τους.

Αρκετοί είναι αυτοί που ντρέπονται να πάνε στους οίκους ανοχής, αλλά αισθάνονται και ενοχές, εξαιτίας της κοινωνικής πίεσης. Ακόμα και αν βρίσκεται κάποιος εκεί με την παρέα του, για να κάνει σεξ και τον συναντήσει κάποιος γνωστός του, η πρώτη ατάκα που θα του πει θα είναι ότι ‘‘εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω σεξ, αλλά για βόλτα’’.

Επιπλέον, αρκετοί είναι αυτοί πιστεύουν φανατικά μια θρησκεία και θεωρούν ότι η προσωπική τους ικανοποίηση σε τέτοια μέρη είναι αμαρτία. Έτσι καταπιέζουν την ανάγκη τους για σεξ, λόγω της θρησκείας τους.

Αυτές είναι οι πιο φανερές προκαταλήψεις- αντιλήψεις που μαστίζουν την σύγχρονη κοινωνία. Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια και την αντικειμενικότητα πιο ξεκάθαρα.

Αρχικά, το να πηγαίνει κάποιος για την προσωπική του ικανοποίηση στους οίκους ανοχής, δεν τον καθιστά αυτόματα ‘‘αγαμητο’’ ή άτομο που δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που προτιμούν να πηγαίνουν εκεί, ενώ έχουν σχέση με μια κοπέλα. Επιπλέον, τους οίκους ανοχής τους προτιμούν και πορνοστάρ. Εδώ θα πει κανείς, πως γίνεται αυτό, αφού αυτοί κάνουν σεξ συχνά, κι όμως αρκετοί είναι αυτοί που έχουν βαρεθεί το συνηθισμένο και ψάχνουν κάτι εναλλακτικό.

Επίσης, υπάρχει έντονη κριτική, κυρίως από κοπέλες, γι’ αυτούς που προτιμούν να πηγαίνουν εκεί. Η αλήθεια είναι όμως, ότι μια πόρνη μπορεί πολλές φορές να είναι πιο τίμια από τις ‘‘κανονικές’’ κοπέλες. Για παράδειγμα, μια κοπέλα μπορεί να προσεγγίσει έναν άντρα, ο όποιος είναι πλούσιος, μόνο για το χρήμα του, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά του, με ανήθικο τρόπο. Μια πόρνη θα είναι ξεκάθαρη από την αρχή ότι δηλαδή πάω μαζί σου μόνο για το χρήμα και δεν θα πουλήσει σε κανέναν έρωτες ανέφικτους.

Υπάρχει σήμερα έντονα η κοινωνική πίεση στα άτομα που αναζητούν λίγα λεπτά ηδονής στους οίκους ανοχής. Έτσι αρκετά άτομα, αισθάνονται ντροπή και ενοχή, με αποτέλεσμα να μην πάνε εκεί, ακόμα και αν έχουν να κάνουν σεξ πολύ καιρό. Όπως, αναφέρθηκα και πιο πάνω στους οίκους ανοχής δεν πάνε μόνο αυτοί που το έχουν ανάγκη, αλλά τους προτιμούν και αυτοί που έχουν  επιλογές στη ζωή τους.

Τέλος, γι’ αυτούς που η θρησκεία, τους είναι εμπόδιο, αναγκαίο είναι να τονιστεί το γεγονός ότι οι γυναίκες που δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο είναι αρκετά θρησκευόμενες και οι περισσότερες φοράνε κολιέ, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα τη θρησκεία που πιστεύουν.

Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να αναθεωρήσει τα λανθασμένα κοινωνικά πρότυπα και να γίνει κατανοητό ότι οι κοπέλες που δουλεύουν στους οίκους ανοχής, κάνουν κοινωνικό λειτούργημα. Επίσης, είναι καλό να μην κρίνουμε τις πράξεις κάποιου, χωρίς να ξέρουμε τις αιτίες που τον ώθησαν εκεί.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *