01/Αυγ/21
Το Twitter «χάζεψε» την πρεμιέρα των νέων σίριαλ του MEGA -«Τόσο σεξ είχαμε να δούμε από σειρά του Παπακαλιάτη»...

Το Twitter «χάζεψε» την πρεμιέρα των νέων σίριαλ του MEGA -«Τόσο σεξ είχαμε να δούμε από σειρά του Παπακαλιάτη»…

Το Twitter κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και σχολίασε την επιστροφή του MEGA στη μυθοπλασία έπειτα από χρόνια επαναλήψεων.

Το κανάλι έβγαλε στον αέρα δύο νέες σειρές το βράδυ της Δευτέρας και κάτι η περιέργεια, λίγο το σημαντικό τηλεοπτικά γεγονός, μετά τις περιπέτειες του MEGA, οι χρήστες συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τα νέα προγράμματα. Τόσο η «Έξαψη» όσο και η σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των Trend του Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

Πρώτη έκανε πρεμιέρα η σειρά «Έξαψη», ένα ερωτικό δράμα, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21.00 από τη συχνότητα του MEGA.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Πάρτι στο Twitter με τις σκηνές σεξ στην «Έξαψη»

Εκείνο που κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο twitter, ήταν οι πολλές για ένα επεισόδιο σκηνές σεξ της σειράς. Μια ακόμη υποσημείωση θα πρέπει να γίνει για το fan club που φαίνεται ότι έχει ο πρωταγωνιστής της, Τάσος Νούσιας.

«Η πεθερά γουστάρει γαμπρό. Ο Γαμπρός γουστάρει μια άγνωστη μέχρι χθες.Ο πεθερός έχει γκόμενα. Η κόρη είναι έρμαιο των γονιών της και γενικώς την προλαβαίνουν οι καταστάσεις. Ωραία οικογένεια όχι αστεία», γράφει κάποιος στο Twitter.

«Ωραία πρεμιέρα, αλλά δεν μου άρεσε το πόσο γρήγορα γνωρίστηκαν και π****ν αυτοί οι δυο. Ας περίμεναν δυο επεισόδια», σημειώνει κάποιος άλλος στο Twitter.

Υπήρχαν κι εκείνοι βέβαια που δεν ενθουσιάστηκαν από το πρώτο επεισόδιο. «Περίμενα κάτι ωραιότερο από την Κοντοβά… Δεν με έχει τραβήξει προς το παρόν… Ίσως δεν είμαι και σε φάση για κωμωδία, δεν ξέρω… Αλλά προς το παρόν, δεν πολύ λέει κατά την γνώμη μου…» σημειώνει κάποιος παρακολουθώντας τη σειρά του MEGA.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:iefimerida

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *