15/Νοέ/22
Όλα τα μυστικά για το καλό σεξ στο αυτοκίνητο...

Όλα τα μυστικά για το καλό σεξ στο αυτοκίνητο…

Το κρεβάτι το χόρτασες, τον καναπέ τον βαρέθηκες και από το πάτωμα σε έχει πιάσει η πλατούλα σου! Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο φουλ το κλίμα του αυτοκινήτου σου (του) και να χαρείτε τον έρωτα στα κρυφά!

Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, η ερωτική συνεύρεση μπορεί να γίνει απόλαυση. Αν λάβεις υπόψη και τη σωματική σας διάπλαση, μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη στάση για γκαζάτους οργασμούς! Το womenonly έκανε την έρευνα και το hotnews σας την παρουσιάζει…

Κι όταν πιάνεις το τιμόνι:

Η στάση αυτή λειτουργεί καλύτερα αν είστε και οι δύο λεπτοί. Εκείνος κάθεται στη θέση του οδηγού αναπαυτικά κι τραβάει την πλάτη πίσω μέχρι πίσω. Εσύ έρχεσαι από πάνω του και τον αφήνεις να διεισδύσει ενώ εκείνος πιάνει το τιμόνι για να στηρίζεται καλύτερα.

Είναι καλύτερο να έχεις: ένα κλασικό οικογενειακό τετράπορτο αυτοκίνητο με ωραία δερμάτινα καθίσματα και αρκετό χώρο ανάμεσα στο τιμόνι, το κάθισμα και τον ουρανό του αυτοκινήτου.

Σωματικός έλεγχος:

Εκείνος σαν άλλο όργανο της τάξης σε βάζει να ακουμπήσεις πάνω στο καπό του σπορ αυτοκινήτου με την πλάτη σε εκείνον. Εσύ στηρίζεσαι στο καπό και σηκώνεις τα πόδια ενώ εκείνος που βρίσκεται ακριβώς πίσω σου, τα πιάνει (για να στηρίζεσαι καλύτερα) τα σηκώνει και διεισδύει!

Είναι καλύτερο να έχεις: ένα σπορ κουπέ κάμπριο αυτοκίνητο Το χαμηλό καπό του κουπέ αυτοκινήτου θα σε βοηθήσει να στηριχθείς και ισορροπήσεις καλύτερα, χωρίς να πρέπει να βάλεις τεράστια δύναμη στα χέρια, αλλά κι εκείνος δεν χρειάζεται να κουραστεί να σε κρατάει για να μην πέσεις.

Η καουμπόισα του πίσω καθίσματος:

Αυτή είναι και η πιο άνετη στάση στο σεξ του αυτοκινήτου. Σπρώχνετε τα μπροστά καθίσματα, όσο πιο μπροστά γίνεται. Εκείνος ξαπλώνει αναπαυτικά κι εσύ σαν σούπερ γυναίκα από πάνω παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Όπως έλεγε και ο Τζουντ Λο στον “Alfie” η εν λόγω στάση ήταν και η αγαπημένη του προέδρου Κένεντι.Είναι καλύτερο να έχεις: επειδή δεν διαθέτουμε χρήματα για λιμουζίνες και ζούμε στην πόλη, η στάση αυτή είναι ιδανική για ωραιότατα μικρά αυτοκίνητα πόλη, κατά προτίμηση με κουκούλα που ανοίγει. Έτσι, εσύ μπορείς να βρίσκεσαι από πάνω του και να στηρίζεις τα χέρια σου στον ουρανό του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά: μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ του πίσω καθίσματος σε ένα άνετο πολυμορφικό και πολυχρηστικό αμάξι με μεγάλο σαλόνι! Αν έχει και φιμέ τζάμια, θα αποφύγετε και τα αδιάκριτα βλέμματα όπου και να βρίσκεστε.

Μην σε πιάσω στο στόμα μου

Εσύ παραμένεις στο πίσω κάθισμα κι εκείνος στο μπροστινό. Κατόπιν, του ζητάς να σηκωθεί στο κέντρο, να τοποθετήσει τα γόνατά του στα μπροστινά καθίσματα (το κάθε γόνατο στο αντίστοιχο κάθισμα) και μπορεί να στηρίζεται κρατώντας χέρια του είτε στο λαιμό των καθισμάτων, είτε στον ουρανό του αυτοκινήτου. Εσύ σκύβεις μπροστά και του κάνεις το καλύτερο στοματικό. Πρόσεξε μόνο να μην απομακρυνθείς την στιγμή της κορύφωσης και χρειάζεται το αμάξι σαπούνισμα και βιολογικό καθαρισμό.

Είναι καλύτερο να έχεις: ένα SUV αμάξι (εκτός δρόμου) επιτρέπει σε εκείνον να σταθεί όσο πιο αναπαυτικά μπορεί και να απολαύσει την περιποίηση που του κάνεις, ενώ εσύ έχεις άπλετο χώρο για να κουνάς με ελευθερία στόμα και χέρια, χωρίς να κινδυνεύεις να πάθεις νευροκαβαλίκεμα. Αν το SUV είναι και κάμπριο, εκείνος μπορεί να βγάλει το κεφαλάκι του απ” έξω και να χαίρεται τον καθαρό αέρα και τα φιλιά σου!

Σκυλίσια μέρα

Εσύ ξεκουράζεις τα γόνατά σου στα δύο μπροστινά καθίσματα (το δεξί στου οδηγού και το αριστερό στου συνοδηγού) και τα χέρια σου ακουμπούν στο πάτωμα των πίσω καθισμάτων για να στηρίζεσαι. Εκείνος έρχεται από πίσω σου και διεισδύει σαν να το κάνετε στα τέσσερα.

Είναι καλύτερο να έχεις: για την εν λόγω στάση χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο με ψηλό ουρανό για να χωρέσετε και να μην σπάσει εκείνος ειδικά το κεφαλάκι του. Ταυτόχρονα και τα καθίσματα πρέπει να είναι χλιδάτα για να μην κουραστούν τα γόνατά σας.

Έλα να σε πάρω στην ποδιά μου:

Εκείνος κάθεται σε ένα από τα πίσω καθίσματα κι εσύ με την πλάτη γυρισμένη έρχεσαι μπροστά του και κάθεσαι επάνω του. Η στάση αυτή σας ευνοεί αφού εκείνος σε στηρίζει με τα χέρια του και σε ανεβοκατεβάζει ενώ εσύ κοιτάς γύρω γύρω για να μην σας πάρει χαμπάρι κάποιο αδιάκριτο μάτι.

Είναι καλύτερο να έχεις: ένα μεσαίο ή μικρομεσαίο αμάξι θα την κάνει τη δουλειά του ειδικά αν τραβήξετε τα μπροστά καθίσματα, ακόμα πιο μπροστά και έχετε άπλετο χώρο πίσω.

Tα full extra για το σεξ στο αυτοκίνητο:

Αν κρυώνεις με το παραμικρό και στρεσάρεσαι διαρκώς πως μπορεί κάποιος να σε δει, απόφυγε το σεξ στο αυτοκίνητο γιατί ο οργασμός δεν θα σε πεισκεφτεί. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι πεντακάθαρο γιατί οι μολύνσεις παραμονεύουν. Απόφυγε οποιαδήποτε επαφή με τον γεμάτο μικρόβια λεβιέ των ταχητήτων που δεν εξυπηρετεί κανένα ερωτικό σκοπό.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα ήσυχο μέρος και διαθέτετε κλειστό πάρκινγκ στο σπίτι, επιδοθείτε εκεί σε ερωτικές περιπτύξεις, άφοβα και προστατευμένα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *