09/Δεκ/21
Όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το «Kinky Opera»...

Όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το «Kinky Opera»…

Η αισθητική συναντά τον ερωτισμό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Kinky Opera με το hot-news.gr να έχει τη χαρά να το διαπιστώσει από κοντά.

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάει τη διασκέδαση σε άλλο level. Όμορφος χώρος, κορίτσια πρώτης κατηγορίας και εύστοχες μουσικές επιλογές αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε βραδιάς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το «ατού» του live sex show των Τεό και Ίνα που συνεχίζουν να φτάνουν το κέφι στα ύψη. Διαθέτουν μία απίστευτη αλληλεπίδραση με το κοινό. Αυτό άλλωστε είναι χαρακτηρίζει και τους πραγματικούς καλλιτέχνες που «μοιράζουν» το ταλέντο τους με τον κόσμο και σπάνε τα σύνορα μεταξύ σκηνής και πλατείας.

Φυσικά, η επιστροφή του Kinky Opera μετά το lockdown έχει μία ακόμη σημαντική προσθήκη. Η Χριστίνα Ανδρεάδου ή αλλιώς Christine White έχει ενταχθεί στο δυναμικό του strip club και κάνει ένα πολύ δυνατό lesbian show με την Ίνα Ινάκι. Η χημεία τους είναι προφανής και αποτυπώνεται και στη σκηνή. Έχουμε δει την Ίνα όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα σόου με γυναίκες στα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά αυτό που δημιουργείται με την Χριστίνα είναι κάτι το μοναδικό. Ακόμη, οι πελάτες έχουν τη χαρά να απολαύσουν και ένα μοναδικό θέαμα για τα δεδομένα της strip σκηνής. Τεό-Ίνα και η Christine White με τον Nek Junior παραθέτουν ένα 4πλό live sex show για τα μάτια μας και μόνο. Πραγματικά, η σκηνή γεμίζει με τα δύο ζευγάρια να προσφέρουν απλόχερα τη διασκέδαση.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα σόου του Kinky Opera, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα αντίστοιχα μαγαζιά του εξωτερικού. Θεατρικά δρώμενα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, χωρίς ταμπού και χωρίς στερεότυπα.

Δυο άντρες, ο Πάτρικ και ο Μαρκ, κάνουν ένα εξαιρετικό σόου που εντυπωσιάζει τους πάντες. Γκέι, γυναίκες, αλλά και στρέιτ που μπορούν να θαυμάσουν τις ξεχωριστές ικανότητες αντρών στο στύλο.

Άλλο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο του μαγαζιού είναι η δυνατότητα των πελατών να απολαύσουν τον ναργιλέ τους. Τι πιο υπέροχο για έναν πελάτη να μπορεί να απολαύσει καθαρό ποτό, ωραία μουσική, σόου-υπερπαραγωγή, πανέμορφες κοπέλες και ναργιλέ;

Η απλή είσοδος που περιλαβάνει ένα ποτό είναι στα 10 ευρώ, ενώ κάθε lap dance είναι εξίσου 10 ευρώ.

Για τα πιο “ακριβά” γούστα, υπάρχουν VIP χώροι. Πελάτες που κάθονται σ’ αυτό το μέρος έχουν οπτική πρόσβαση σε όλους τους χώρους, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες δεν τους βλέπουν. Πολύ κυριλέ χώροι με άνετους καναπέδες, σαμπάνιες και ωραίο φωτισμό, ώστε ο πελάτης που θέλει τη μοναχικότητά του να είναι και μέρος του μαγαζιού, αλλά και έξω από αυτό. Φυσικά, μπορεί να απολαύσει το VIP και μόνος και με γυναικεία συντροφιά από τις χορεύτριες του “Kinky Opera”. Από ότι μάθαμε, υπάρχουν και αρκετοί σελέμπριτι που επιλέγουν να βρίσκονται εκεί για την εξασφάλιση της διακριτικότητας. Για αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει και είσοδος κατευθείαν από το γκαράζ, ώστε να μην τους βλέπουν οι υπόλοιποι.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *