02/Δεκ/22
“Alcatraz”: Το νέο show

“Alcatraz”: Το τρομερό show με πελάτισσα που προκάλεσε πανικό…

Το strip club “Alcatraz” έχει καταφέρει να αποτελέσει πόλο έλξης αρκετών γυναικών, οι οποίες προσδίδουν άλλον αέρα. Το συγκεκριμένο στριπτιτζάδικο κάθε Τρίτη διοργανώνει βραδιά γυναικών και αποφασίσαμε να πάμε να δούμε το τι γίνεται από κοντά.

Φτάσαμε λοιπόν στην είσοδο του strip club “Alcatraz” και αυτό που είδαμε δεν είχε προηγούμενο. Υπήρχε μία μεγάλη ουρά από γυναίκες, οι οποίες περίμεναν πώς και πώς να εισέλθουν. Μπαίνοντας μέσα  επικρατούσε ένα γυναικείο χάος, στο οποίο οι άντρες πελάτες ήταν αισθητά λιγότεροι.

Καθίσαμε λοιπόν να απολαύσουμε τα ποικίλα shows που διαθέτει το γνωστό στριπτιτζάδικο. Ξαφνικά ανεβαίνει στη σκηνή ο Rodion, ο οποίος καλεί πάνω στην πίστα μία κοπέλα, η οποία ανεβαίνει με μεγάλη ευχαρίστηση. Η συνέχεια του show μας άφησε πραγματικά άφωνους, καθώς ο Rodion πετούσε κυριολεκτικά γύρω από την κοπέλα και το κοινό τον χειροκροτούσε συνεχώς.

Τη συνέχεια μπορείτε να τη δείτε από κοντά στο strip club “Alcatraz”. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο εξής τηλέφωνο: 210 9316 417.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *