Το strip club “Queens of north” τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο γνωστό χάρις στις διαρθρωτικές κινήσεις που έχουν γίνει. Επίσης, το συγκεκριμένο στριπτιτζάδικο έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο με την πρώτη ευκαιρία το επισκέπτεται, για να περάσει μια βραδιά όνειρο.

Ονειρική βραδιά ήθελε να κάνει και ένα ζευγάρι μία μέρα πριν παντρευτεί. Έτσι επέλεξε να περάσει τη βραδιά του στο strip club “Queens of north”, για να κάνουν το γνωστό bachelor. Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Βράδυ Σαββάτου και βλέπουμε μία μεγάλη παρέα να μπαίνει στο μαγαζί, όμως το πρόσωπο που ξεχώριζε ήταν η νύφη, καθώς ήταν μια όμορφη- ψηλή γυναίκα. Αφού έκατσαν στο μεγάλο καναπέ και έπιναν τα ποτά τους, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουν ένα αξεπέραστο dildo show. Η νύφη θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενθουσιάστηκε πολύ από αυτό το show και γι’ αυτό δεν έχασε την ευκαιρία να γίνει μέρος του.

Πιο συγκεκριμένα, η νύφη σηκώθηκε από το τραπέζι της και πήγε στη σκηνή. Τότε έπιασε το dildo της χορεύτριας και άρχισε να το χρησιμοποιεί, όπως εκείνη ήξερε, με αποτέλεσμα το dildo show να μετατρέπεται σε lesbian show. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την εξέλιξη αυτή, αλλά η νύφη μας διέψευσε τελείως καθώς έβγαζε στη σκηνή τέτοιον ερωτισμό, που ήταν λες και το έκανε χρόνια.

Αυτές τις βραδιές μπορείτε να τις ζήσετε μόνο στο strip club “Queens of north”!