Η Amaliya είναι κούκλα και ανήκει στο «Glamourescorts»…Πάτα πάνω στο εδώ αν θες να δεις το προφίλ της, τις γυμνές της φωτογραφίες, καθώς και τις προυποθέσεις που υπάρχουν για να τις γαμήσεις!

Ακολουθεί κριτική για την Amaliya (αν πατήσεις πάνω στο εδώ θα καταλάβεις πολλά) που γράφτηκε στο bourdela.com:

«Την τελευταία φορά που ήρθε μου ξέφυγε στο τσακ, δεν την προλαβα….
Με το ντύσιμο που είχε κανει έμεινα με το στόμα ανοιχτό, συν κάποιους πόντους με το ψηλοτάκουνο και μιλάμε για μοντέλο.

Στο πρόσωπο εχει φτιάξει μονο τα χείλη, τα φυσικά της χαρακτηριστικά είναι πολύ ωραία.
Έσκασε φιλί μόλις με ειδε, φαίνεται με συμπάθησε και η έκφραση στο πρόσωπο αυτό μου εδειξε.
Με μια ματιά με κοίταξε από τα πόδια μέχρι την κορυφή, επέστρεψε στον πούτσο μου και μετα στα μάτια με πονηρό χαμόγελο. Καυλωτικη από όποια άποψη και αν το δεις. Το πουλί μου άρχισε άμεσα να φουσκώνει. Το ρίξαμε στην κουβέντα για λίγο ωστε να γνωριστούμε και συνεχίσαμε με φιλιά, βαθιά με γλώσσα άπλετα, ταιριάξαμε πολύ και αφεθήκαμε στον αυθορμητισμό.

Βγάζοντας τα ρούχα της ολο και περισσότερο ομορφιά έβλεπα. Καλό στήθος με ωραίο σχήμα και καθαρό δέρμα. Έγλειφα όπου έβλεπα, ρώγες, λαιμό και καύλωνε, τα μάτια της μισοκλείνανε και αναστέναζε πολυ χαμηλόφωνα. Έβγαλε και τα τελευταία και πήγα στο μουνί όπου όλη η περιοχή ήταν άτριχη. Την χάιδεψα μαλακά με το χέρι και μετα με την γλώσσα άρχισα να την βασανίζω κοιτάζοντας την στα ματια. Έβαλε το δάχτυλο της στο στόμα και πήρα το μήνυμα για τσιμπουκι. Από πάνω μου έκανε όσο πήγαινε και πιο βαθύ τσιμπούκι. Έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου και κάναμε ωραία ταυτόχρονη περιποίηση. Η πούτσα μου χανόταν μέσα στο λαιμό της και όταν τον έβγαζε εξω πέρναγε και ενα ενα τα αρχίδια μου στο στόμα της. Εγώ από την άλλη της έκανα tongue fuck και στις δυο τρύπες της. Ένιωθα να κάνω σεξ με μια γυναικα που μου με γούσταρε.

Ένιωθα τους σπασμούς της αλλά εγώ δεν χύνω τοσο εύκολα με το στοματικό. Κάναμε στην συνέχεια ενα παθιασμένο γαμησι σε στάση ιεραποστολικό το οποίο ξεπέρασε τα περισσότερα αν όχι όλα όσα έχω κάνει με πουτάνα. Ήταν τόσο καυλωμένη που μου με γρατσούνισε λίγο με τα νυχια της στην πλάτη. Δεν έχω κάποια σχέση αυτον τον καιρό αλλά τα ήθελε ο κώλος μου με τα κόλπα που της εκανα. Στον δεύτερο γύρο έβαλα γκάζια όπως και εκείνη. Ξεκινήσαμε με ενα ωραίο καβάλημα και καταλήξαμε σε πισωκολλητό γρήγορο και με καλή συμμέτοχη. Έχυσα πάλι μεσα και δεν βιάστηκε να με βγάλει έξω. Παρόλο την ένταση μείναμε και μερικά λεπτά αγκαλιά στο κρεβάτι πριν ετοιμαστεί να φυγει.
Μου είπε οτι της αρέσει η Ελλάδα και οτι θα ξαναέρθει.
Πέρασα όμορφα, είναι δύσκολο να ξεχάσεις τέτοια εμπειρία»