03/Δεκ/22
Απίστευτο! Ελληνίδα φοιτήτρια τελείωσε τις σπουδές της χάρη στις online κάμερες...

Απίστευτο! Ελληνίδα φοιτήτρια τελείωσε τις σπουδές της χάρη στις online κάμερες…

Μία απίστευτη ιστορία έχει δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για μία Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρονών που σπουδάζει σε θεωρητικό τμήμα ιταλικού πανεπιστημίου, η οποία έσωσε κυριολεκτικά τις σπουδές της χάρη σε έναν τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς από το περιβάλλον της.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Το όμορφο αυτό κορίτσι έφυγε από την Ελλάδα στα 18 της με προορισμό την Ιταλία για να σπουδάσει το αντικείμενο των ονείρων της. Οι γονείς της στην Ελλάδα ήταν αρκετά εύποροι, με αποτέλεσμα να μπορούν να πληρώσουν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν και η οικογένεια της αντιμετώπισε μία σειρά από οικονομικές δυσκολίες, καθώς η πανδημία έφερε αρκετές συνέπειες στην επιχείρηση που κατείχαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν αδύνατο να μπορούν να πληρώσουν πλέον το πανεπιστήμιο της αγαπημένης τους κόρης.

Τα πράγματα για την φοιτήτρια άρχισαν να γίνονται εφιαλτικά, όταν το πανεπιστήμιο της ανακοίνωσε πως αν εντός των επόμενων μηνών δεν έχουν καταβληθεί τα απαιτούμενα δίδακτρα, θα αναγκαστεί να την αποβάλλει. Εκείνη έπρεπε άμεσα να σκεφτεί έναν τρόπο να τα βγάλει πέρα, μέχρι που πήρε την απόφαση να ανοίξει λογαριασμό σε μία ιστοσελίδα με live κάμερες.

Αποφάσισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί την ομορφιά της και μπήκε σε αυτή την πλατφόρμα που καθημερινά εκατοντάδες άντρες πλήρωναν απίστευτα ποσά για να τη δουν να «παίζει» μπροστά στην κάμερα ή ακόμα και για να επικοινωνήσουν για λίγα λεπτά μαζί της. Το κορίτσι αυτό κατάφερε τον πρώτο μήνα να βγάλει το ποσό των 3.000 ευρώ και όχι μόνο κατάφερε να καλύψει τα δίδακτρα των σπουδών της, αλλά και να απολαύσει μία σειρά από ανέσεις με τα δικά της χρήματα, όπως αυτοκίνητο, ακριβά ταξίδια και αγορά εντυπωσιακών ρούχων.

Όπως δηλώνει και η ίδια αποκλειστικά στο  hot-news.gr : «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγάλω στη ζωή μου τόσο εύκολα λεφτά. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως δεν με ακουμπά κανένας και πως το πρόσωπό μου δεν έχει διασυρθεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς πρόσβαση στην πλατφόρμα αυτή έχουν μόνο χρήστες που πληρώνουν και όχι ο οποιοσδήποτε. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα και να μην επηρεάζεται η ζωή μου και μέσα σε ένα χρόνο να έχω βγάλει πάνω κοντά στα 40.000 ευρώ».

Η ιστορία αυτή έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα που κάνουν λόγο πλέον για τη νέα μόδα με τις live κάμερες που όλο και περισσότερα κορίτσια της διπλανής πόρτας την επιλέγουν για εύκολα, γρήγορα και ασφαλή χρήματα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *