Πάτα εδώ για να δεις τις καλύτερες…

Το “Elite night club” παρόλο που άνοιξε πριν ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να ξεχωρίζει αρκετά στη strip σκηνή. Ένα από τα πράγματα που έχουν συμβάλει αρκετά στην επιτυχία του είναι οι ωραίες γυναίκες που διαθέτει, οι οποίες σε αναστατώνουν με ένα τους βλέμμα.

Μια από τις γυναίκες που μας άρεσε αρκετά ήταν η Βικτώρια! Η Βικτώρια είναι 24 χρόνων από την Ρωσία και είναι μια πολύ όμορφη κοκκινομάλλα. Ένα αστείο σκηνικό με τη συγκεκριμένη γυναίκα ήταν όταν ένας πελάτης είχε έρθει στο συγκεκριμένο strip club και ζήτησε να έρθει η Βικτώρια να κάτσει δίπλα του! Τότε άρχισε να την κερνάει όλων των ειδών τις σαμπάνιες. Μετά από λίγη ώρα, ο πελάτης είχε μεθύσει αρκετά με αποτέλεσμα να είναι συναισθηματικά πιο ανοιχτός και έκανε μια απίστευτη πρόταση. Της ζήτησε να τα φτιάξουν.

Η γυναίκα μόλις άκουσε αυτή την πρόταση σάστισε για λίγο και του εξηγούσε ότι γνωρίζονται μόνο 2 ώρες και αυτά τα πράγματα θέλουν αρκετό χρόνο για να γίνουν. Ο πελάτης φάνηκε στενοχωρημένος με την απάντηση της Βικτώριας, αλλά το ξέχασε γρήγορα καθώς ο DJ έβαλε το αγαπημένο του τραγούδι!