11/Ιαν/21
Το οικονομικό strip club “Athens Queens” που σου προσφέρει απίστευτες προσφορές...

«Athens Queens»: Οι κοπέλες σε συνδυασμό με την μουσική υπόκρουση πάνε τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο…

Το “Athens Queens” μετράει χρόνια πορείας στο χώρο της strip σκηνής και σίγουρα αρκετός κόσμος έχει αναμνήσεις διασκέδασης από το συγκεκριμένο μαγαζί.

To βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι προσιτές τιμές του, αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών του. “Το Athens Queens” ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές χορεύτριες του, οι οποίες μπορούν να κάνουν το βράδυ ενός άνδρα συναρπαστικό αλλά παράλληλα και ανάρπαστο. Οι κοπέλες που διαθέτει το μαγαζί είναι πάνω από 20 και είναι διατεθειμένες να κάνουν το βράδυ σας αξέχαστο.

Φυσικά την μουσική διασκέδασή σας την εγγυάται ο γνωστός σε όλους DJ Βασίλης Αποστόλου, ο οποίος σε συνδυασμό με την μουσική ποικιλία που διαθέτει θα κάνει την εμπειρία σας μοναδική. Αυτό το λέμε γιατί ο Βασίλης Αποστόλου έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να αντιλαμβάνεται την μουσική αρέσκεια της πλειοψηφίας των πελατών και να τους εκτοξεύει.

Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος για τα Ελληνικά δεδομένα και το σημαντικό είναι ότι απ’ όπου και αν κάθεται κάποιος έχει πολύ καλή ορατότητα στη σκηνή, έτσι ώστε να μην χάνει ούτε λεπτό δράσης…

Το “Athens Queens” έχει κάθε μέρα αρκετά δελεαστικές προσφορές τις οποίες μπορείτε να δείτε αποκλειστικά εδώ. Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι: Λεωφ. Αθηνών 250, Χαϊδάρι.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *