06/Δεκ/22
Big Brother Ανχελίτα- Δείτε την χωρίς σoυτιέν και με ανοιχτά πόδια...

Big Brother Ανχελίτα- Δείτε την χωρίς σoυτιέν και με ανοιχτά πόδια…

Είναι τραγουδίστρια όμως εμείς την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο big brother. Το γνωστό ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ όπου οι παίκτες για τρεις και πλέον μήνες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του μεγάλου αδελφού!

Η Ανχελίτα από την πρώτη μέρα κατάφερε με τα σωματικά της προσόντα και την ομορφιά της να κλέψει τις εντυπώσεις ενώ έκρυψε και την καρδιά του συμπαίκτη της στο Reality Παναγιώτη Πέτσα που είχαμε γνωρίσει τόσο από το gntm όσο και από το x factor!

Το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα το ζευγάρι έχει χωρίσεικαι η Ανχελίτα κυκλοφορεί μόνη. Η αλήθεια είναι ότι Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είναι ακόμα μαζί.

Σε κάθε περίπτωση η Ανχελίτα μόνο μόνη δεν είναι αφού πουθενά δεν περνάει απαρατήρητη.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram από την Κηφισιά, φοράει ένα αδιανόητα μικροσκοπικό φόρεμα μίνι, χωρίς εσώρουχο από μέσα και με τις πόζες που πήρε μοίρασε υπογλώσσια.

Μάλιστα χάρισε και επικό side Bοοbs ενώ με αυτές τις φωτογραφίες μπορείς εύκολα να αντιληφθείς ότι αυτή η τραγουδίστρια πρέπει να ανέβει σε πίστα!

Ελπίζουμε τώρα να κάνει τις σωστές επιλογές σε συνεργάτες και να καταφέρει να αποκτήσει τη δική της δισκογραφία. Η μουσική βιομηχανία και οι άντρες ακόλουθοι την χρειάζονται.

Για να δεις εξτρά hot υλικό από γυμνές celebrities πάτα εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *