01/Αυγ/22
Britney Spears: Κέρδισε το δικαστήριο και αποφάσισε να μας ερεθίσει!

Britney Spears: Κέρδισε το δικαστήριο και αποφάσισε να μας ερεθίσει!

Το δικαστήριο αποφάσισε την απομάκρυνση του πατέρα της Jamie Spears από την εποπτεία της την Τετάρτη 29/9/2021, κι έτσι η Britney Spears έχει έναν καλό λόγο να χαίρεται, καθώς μετά από 13 περίπου χρόνια απαλλάσσεται από τα δεσμά του.

Η διάσημη star, λοιπόν, απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Sam Asghari σε εξωτικό προορισμό και μοιράστηκε στιγμιότυπα. Μάλιστα, η πριγκίπισσα της pop πέταξε τα ρούχα της και έκανε τους fans της να ενθουσιαστούν.«Το να παίζεις στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», έγραψε στη λεζάντα των δημοσιεύσεών της. «Η Britney ήθελε να φύγει και να χαλαρώσει με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν παραβρέθηκε ουσιαστικά στην ακρόαση. Είχε πολλαπλές λεπτομερείς συνομιλίες με τον δικηγόρο της πριν από την ακρόαση και εμπιστεύτηκε ότι θα έκανε τη δουλειά σωστά», υποστηρίζει πηγή του περιβάλλοντός της.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Άντζελες, Μπρέντα Πένι, σημείωσε ότι ήταν προς το συμφέρον της Britney Spears να απομακρυνθεί αμέσως ο πατέρας της και αυτό που ειπώθηκε μεταξύ άλλων είναι: «Αντανακλάται ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του James Spears».

«Έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστή», είπε πηγή της page six και συνέχισε: «Για πολύ καιρό, είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι δεν θα έβλεπε ποτέ την ημέρα που θα τελείωνε ο έλεγχος του πατέρα της σε κάθε πτυχή της ζωής της, αλλά τελικά συνέβη».

Η Britney περιέγραψε τη συντηρητικότητά της ως «καταχρηστική» κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στο δικαστήριο τον Ιούνιο και εξέφρασε επίσης την επιθυμία να μηνύσει την οικογένειά της.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *