01/Δεκ/22
“Casa Babylon”: Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών διασκέδασε στο γνωστό strip club

“Casa Babylon”: Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών διασκέδασε στο γνωστό strip club

Το “Casa Babylon” έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και ο κόσμος το αγκάλιασε και το προτίμησε από την πρώτη στιγμή. Αυτό συμβαίνει γιατί το συγκεκριμένο strip club προσφέρει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, το συναίσθημα της πολυτέλειας και ιδιωτικότητας.

Χθες το βράδυ ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής ερωτικής βιομηχανίας πέρασε την βραδιά του στο “Casa Babylon”. Η συγκεκριμένη ηθοποιός ερωτικών ταινιών έχει διαγράψει χρόνια πορείας στην ερωτική βιομηχανία και έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς σε αρκετούς ανθρώπους. Το όνομά της δεν είναι άλλο από τη Μαρία Αλεξάνδρου.

Η γνωστή λοιπόν ηθοποιός, λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ, με το που έμαθε ότι το γνωστό strip club άνοιξε ξανά δεν μπορούσε να μην το επισκεφθεί. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι το “Casa Babylon” αποτελεί πόλο έλξης για αρκετές celebrities, καθώς διαθέτει έναν από τους πιο όμορφους χώρους της ερωτικής σκηνής.

Το Hot-news κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διασκέδαση της Μαρίας Αλεξάνδρου στο “Casa Babylon”.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *