Πέμπτη βράδυ αποφασίσαμε να περάσουμε την βραδιά μας στο γνωστό “Alcatraz” και αποδείχθηκε ότι ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αυτό το επισημαίνουμε γιατί παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο live show, το οποίο ξεπερνάει κατά πολύ τα ελληνικά δεδομένα!

Το προηγούμενο show που αναφέραμε ονομάζεται “Κλεοπάτρα” και η προσεγμένη σκηνή σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή Κλεοπάτρα μας ταξίδεψαν νοερά στην εποχή της. Το live perfomance ξεκίνησε με την εντυπωσιακή βασίλισσα να κάθεται αμέριμνη στο θρόνο της  και οι υπηρέτες να βρίσκονται εκεί πραγματοποιώντας κάθε της επιθυμία. Ξαφνικά εμφανίζεται στη σκηνή ο πορνοστάρ Rodion, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κάνει την Κλεοπάτρα να τον προσέξει. Τότε η υπέρλαμπρη βασίλισσα αποφάσισε να αφεθεί στα μυώδη χέρια του Rodion δυναμιτίζοντας έτσι την ατμόσφαιρα. Τη συνέχεια μπορείτε να την διαπιστώσετε από κοντά…

Αυτό που μας έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι παρόλο που υπήρχε έντονα το ερωτικό στοιχείο, η θεατρικότητα μαζί με την αλληλεπίδραση ως προς το κοινό διατηρούνταν πάντα σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά “ατού” που κάνουν το “Alcatraz” ξεχωριστό-ιδιαίτερο.