08/Απρ/22
Chris από το Glamour- «Όλα στο φυσικό...»

Chris από το Glamour- «Όλα στο φυσικό…»

Ακολουθεί κριτική για την Chris (πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της) του Glamour που γράφτηκε στο bourdela.com. Αν για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη κοπέλα δεν σου αρέσει, τότε πατώντας εδώ θα δεις και άλλες καυλιάρες κοπέλες για δυνατή απόλαυση:

«Οι φωτογραφίες της αποδίδουν στο 90% αυτό το φρέσκο κορίτσι και το 10% που λείπει είναι η εικόνα της γυναικάρας κρεβατογεμίστρας!

Ψηλό καμαρωτό άτι, ματάρες, χειλάρες, μαλί ατέλειωτο, άκρα περιποιημένα, όλα στο φυσικό!

Κορμί γεμάτο, σφιχτό, δυνατό, στήθος 2άρι στητό, ανοιγμένη λεκάνη τόσο όσο και όλα στο φυσικό!

Απουσία τεχνητών επεμβάσεων, τατουάζ και μεταλλικών λοιπών στοιχείων, ντύσιμο και συμπεριφορά ευγενής, χαμόγελο χωρίς υπερβολές και μια χάρη στις κινήσεις της, όλα στο φυσικό!

Πίπα με λαχτάρα, μπόλικο σάλιο, στροφές, γκάζι, αφήνουμε γκάζι και ξανά μανά μέχρι να τα βγάλεις όλα! Νινάνι καλοσχηματισμένο, υπέρστενο για τη δομή της, υγραίνεται γρήγορα, στεγνώνει το ίδιο, αν ασχοληθείς θα νιώσεις πολλά..
Παίζε βασικά σε gfe αλλά πιάνει και το άνω επίπεδο, με όμορφη συμμετοχή, το γουστάρει το σεξάκι αλλά δεν περφορμερίζει. Είναι με τον εραστή της σε ισορροπημένη πορεία, σε ακολουθεί χωρίς κραυγές και υπερβολές. Όλα στο φυσικό!
Αν δε, καταφέρεις να τη φτάσεις στην ολοκλήρωση μαζί με τη δική σου, τότε μιλάμε για πεμπτουσία!

Σαφώς η λήξη σε αφήνει ικανοποιημένο και ειδικά με ένα κορίτσι φρέσκο, χωρίς χιλιόμετρα στην πίστα, αλλά με διάθεση συμμετοχή και φυσικότητα.
Είχα καιρό να βρω αυτό το κάτι διαφορετικό και φυσικό και για το λόγο αυτό την προτείνω σε αθεράπευτα ψαγμένους λάικ μι!»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα