Μια Βραζιλιάνα καλλονή μίλησε για τον περίεργο τρόπο με τον οποίο διατηρεί τον πισινό της σε φόρμα καθώς η Miss BumBum εισήγαγε μια νέα κατηγορία στον διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ομορφιάς διεξάγεται στη Νότια Αμερική κάθε χρόνο και ψάχνει να βρει τη γυναίκα με την καλύτερη και πιο sexy επιδερμίδα για να κερδίσει το στέμμα.

Βοηθήστε τον οργανισμό σας να αποκτήσει το σώμα που επιθυμείτε με τo χάπι αδυνατίσματος PhenQ αγορά

Δημιουργήθηκε από τον δημοσιογράφο και επιχειρηματία Cacau Oliver, ο διαγωνισμός έχει 27 διαγωνιζόμενους, καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει μία από τις 27 πολιτείες της χώρας. Το μοντέλο του Playboy διαγωνίζεται στο Miss BumBum, αλλά και στην τελευταία πρόσθετη κατηγορία του διαγωνισμού Miss Butt Fitness.

Για να τονώσει και να τελειοπήσει τον λείο και εντυπωσιακό πισινό της, η Vanussa επιμένει ότι χρησιμοποίησε τη «δίαιτα σεξ». Η διαγωνιζόμενη εξήγησε: «Η ενέργεια που δαπανάται κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να κατευθυνθεί στη σωματική άσκηση, βελτιώνοντας την απόδοσή μας.

«Μέσω αυτής της σεξουαλικής δίαιτας κατάφερα να αποκτήσω την καλύτερη φόρμα μου». Η Βανέσα παραδέχεται επίσης ότι προσπάθησε να κάνει δίαιτα πριν συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αλλά βρήκε τη λίμπιντο της «στεγνή», οπότε είπε να ασκηθεί κάνοντας σεξ.

Η διαγωνιζόμενη τράβηξε την προσοχή των διοργανωτών του διαγωνισμού με την παρουσίασή της πριν από την επιλογή. Η εμφάνισή της εμπνεύστηκε από την παρέλαση των αγγέλων των Victoria’s Secrets.

Σημείωσε: «Είναι πολύ σύνηθες οι γυναίκες που γυμνάζονται πολύ να κατηγορούνται ότι έχασαν τη θηλυκότητά τους, ήθελα να δείξω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια». Προηγουμένως, η νικήτρια του Miss BumBum Suzy Cortez – η οποία κέρδισε το 2015 – μοιράστηκε επίσης το μυστικό της νίκης.

Είπε: «Είμαι πολύ αυστηρή με το φαγητό τώρα. «Εγώ προπονώ τον πισινό μου τέσσερις φορές την εβδομάδα και πολλά από αυτά οφείλονται στη γενετική, η μαμά και η γιαγιά μου είχαν τον τέλειο πισινό. «Η διατροφή μου ήταν πάντα σκληρή από την εφηβεία μου, τώρα μερικές φορές απλά κάνω δίαιτα.

Δείτε πως λειτουργούν τα συμπληρώματα και χάπια αδυνατίσματος στον οργανισμό σας και αν μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνετε για να χάσετε κιλά.


«Ξεκίνησα να προπονούμαι μία φορά την ημέρα, για ένα χρόνο έκανα προπόνηση δύο φορές την ημέρα για έξι μήνες. Μέσα στην προπόνηση μου είναι και το σεξ το οποίο απαραίτητα το κάνω 5 φορές την εβδομάδα. «Κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς, δεν καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι επιλογή μου να κάνω μια τέτοια ζωή».