Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απώλεια των γονιών του που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τα προηγούμενα χρόνια με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για το το Survivor.

«Ο Κούπερ από τριών μηνών είναι συνέχεια μαζί μου. Κάποιες φορές τον κοιτάζω και αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι, τι θα κάνω; Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την απώλεια του πατέρα μου και δύο από τη μητέρα μου και μου σκάει και φρικάρω. Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι. Μου λείπει πολύ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση όταν είπε για την αποχή μου από το σεξ. Ντράπηκα με τους τίτλους “έχει να κάνει σεξ δυόμιση χρόνια”. Είμαι δυόμιση χρόνια μόνος μου, αλλά τώρα έχω ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα μου. Στις σχέσεις μου έχω παραδεχτεί όσα λάθη έκανα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε επίσης: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά. Όταν ενόχλησα με αυτά που είπα, βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν ανέβει στα νούμερα. Εκτιμώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα έχει όλα. Στάσιμος επαγγελματικά έμεινα πολλά χρόνια. Παρακαλώ το Θεό να μη χρειαστεί να πάω στο Survivor. Δεν το θεωρώ αναξιοπρεπές να πας στο Survivor».

«Θέλω η ζωή να μου φέρει ένα παιδί και μια οικογένεια», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.