Για τα περισσότερα ζευγάρια η ιδέα και μόνο ότι ο ένας θα κάνει σ*ξ με κάποιον άλλο, τους οδηγεί στην τρέλα. Όχι όμως για αυτά τα οποία έχουν το φετίχ του cuckolding.

Το cuckolding λοιπόν, προκύπτει όταν ο άντρας ερεθίζεται με το να βρίσκεται στο χώρο όπου η σύντροφός του κάνει σ*ξ με άλλον άντρα.
Ένα ζευγάρι λέει ότι μετά από αρκετές αναζητήσεις κατέληξαν ότι τους ικανοποιεί αμοιβαία αυτή η επιλογή και ότι έτσι εκφράζονται καλύτερα σεξουαλικά. Θεωρούν πως για να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να απαρνηθεί τα αισθήματα της ζήλιας και της αποκλειστικότητας που συνήθως κυριεύουν τα ζευγάρια, αλλά μόνο για την ώρα του σ*ξ: Όταν τελειώσει αυτό, τότε επιστρέφουν όλοι στην κανονικότητά τους.
Όσον αφορά στον άντρα, αυτός είναι το πρόσωπο το οποίο φετιχίζεται με το να του επιβάλλεται να βλέπει τη σύντροφό του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο ενώ εκείνος είναι παρόν αλλά χωρίς να συμμετέχει.

Η σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας καθώς πια και την ραγδαία αυξανόμενη κυριαρχία της προς το άλλο φύλο! Απέναντι και στους δυο δηλαδή ουσιαστικά εκείνη έχει το πάνω χέρι.

Το cuckolding είναι καθαρά και μόνο σ*ξ, ηδονή και ικανοποίηση για τη γυναίκα και τον αρσενικό επιβήτορα και μέχρι εκεί. Δεν αφορά “ρομάντζο” και δεν γίνεται με σκοπό να δημιουργηθούν προβλήματα στη συναισθηματική ζωή του ζευγαριού, ζήλιες, χωρισμοί, καυγάδες κλπ. Επομένως όλοι λαμβάνουν απόλαυση ο καθένας με τον τρόπο του.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας πάνω στο εδώ