07/Ιούν/22
Εκεί θα κάνει show η Kiara Candy αύριο 7 Ιουλίου...

Εκεί θα κάνει show η Kiara Candy αύριο 7 Ιουλίου…

Η Kiara Candy έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την πρόσφατη ταινία της στο Sugarbabes.tv με τον τίτλο «Squirt game part 2», στην οποία ενεργό ρόλο είχε και ο Αρχηγός (Hayate). Από τότε η Kiara Candy απέκτησε φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί σε κάθε της βήμα!

Η γνωστή ηθοποιός ερωτικών ταινιών πλέον δουλεύει αποκλειστικά στο strip club «Queens of north» και αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το πρώτο της dildo show εκεί. Το concept δεν μπορούμε να σας το αποκαλύψουμε, αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ special, για όσους από εσάς βρεθούν αύριο στο strip club «Queens of north».

Γι’ αυτό ελάτε αύριο στο strip club «Queens of north» να πιείτε το ποτό σας και να απολαύσετε ένα συγκλονιστικό dildo show. Όσοι είστε φαν της, μην χάσετε τη μοναδική εμπειρία να δείτε την αγαπημένη σας πορνοστάρ πάνω στην πίστα και φυσικά μη διστάσετε να βγάλετε φωτογραφίες μαζί της.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο εξής τηλέφωνο: 2102820037. Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι: Λεωφ. Πλαπούτα 111,Ηράκλειο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *