1)Οι γυναίκες το θέλουν όσο και οι άνδρες.

Παρότι οι γυναίκες το ξέρουν ηδη, τώρα το υποστηρίζει επιτέλους η επιστήμη. Το θέλουν ακριβώς το ίδιο. Οι άντρες σε μακροχρόνιες σχέσεις υποτιμούν την ερ@τική επιθυμία των συντρόφων τους!

2) Κάνει καλό, όσο κι αν έχεις «μεγαλώσει»
Αφού σπάμε μύθους, να ένας ακόμη: Οι άνθρωποι κάνουν σεξ και στα 70 και στα 80 τους και είναι μία ιδιαίτερα καλή συνήθεια για την υγεία τους.

3)Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ώρα για να κάνεις έρ&τα είναι στις 3 το μεσημέρι. Αν δεν μπορείς να το τσεκάρεις τις καθημερινές, δοκίμασε την ορθότητα της έρευνας τα Σαββατοκύριακα! Καλό θα ήταν αν δε δουλεύει κάποιος βέβαια 😂

4)Δεν υπάρχουν τόσο πολλές στάσεις όσες νομίζεις.
Σχεδόν πάντα καταλήγεις στην παλιά και αγαπημένη ιεραποστολική ή έστω στα τέσσερα; Για την ακρίβεια, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν μόνο έξι στάσεις που χρησιμοποιούν -στην πραγματική ζωή- τα ζευγάρια: η ιεραποστολική, η γυναίκα από πάνω, η γυναίκα από πάνω αλλά να κοιτάζει τα πόδια του συντρόφου, στα τέσσερα, «κουταλάκι» και όρθια…όλες οι άλλες είναι παράλληλη αυτών!

5)Τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν σ&ξ μία φορά την εβδομάδα.
Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, περισσότερο δεν αντιστοιχεί σε αυξημένη ευτυχία…

6)Οι καλοί άνθρωποι το κάνουν συχνότερα.
Αν θέλεις πιο έντονη ερ@τική ζωή, προσπάθησε να είσαι πάντα ευγενικός! Νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση British Journal of Psychology βρήκε πως οι άνθρωποι που διαθέτουν αλτρουιστική προσωπικότητα και νοιάζονται για τους γύρω τους κάνουν συχνότερα. Λογικό 🥰

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα kamasutra.gr