04/Δεκ/22
Έλενα Κρεμλίδου- «Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδιέμαι;»

Έλενα Κρεμλίδου- «Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδιέμαι;»

Φανερά εκνευρισμένη η γνωστή σε όλους μας hot Έλενα Κρεμλίδου ή πιο γνωστή με το όνομα Mariposa αναφέρθηκε μέσα απο ένα βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok σε ένα νέο ένα νέο ροζ βίντεο, στο οποίο πολύ ισχυρίστηκαν ότι πρωταγωνίστρια ήταν η influencer.

Η hot Έλενα Κρεμλίδου μέσω των social media ξέσπασε και ξεκαθάρισε πως δεν είναι εκείνη αυτή που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, ενώ για ακόμα μια φορά θέλησε να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας, όπως και η ίδια στο παρελθόν.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ.

Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδιέμαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ανέφερε φανερά εξοργισμένη στο TikTok.

Η hot Έλενα Κρεμλίδου όμως δεν σταμάτησε εδώ αφού με ένα story της στο instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλα τα κορίτσια και να τονίσει πως δεν πρέπει να ντρέπονται αλλά αντιθέτως πως θα πρέπει να μιλούν αν απειληθούν με παρόμοιο υλικό.

«Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατάθεσή σας», τόνισε χαρακτηριστικά.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *