02/Αυγ/22
Έλενα Κρεμλίδου-Mariposa: Οι τσόντες μου και εγώ...

Έλενα Κρεμλίδου-Mariposa: Οι τσόντες μου και εγώ…

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο youtube, η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με κάποια ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και πολλοί πιστεύουν πως πρωταγωνιστεί η ίδια.

Αφορμή για την απάντηση της Έλενας Κρεμλίδου στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβε με ένα από τα υποτιθέμενα βίντεό της.

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν.

Παράλληλα αποκάλυψε πως όντως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες με εκείνη, για τις οποίες την απείλησαν και η ίδια έχει κινηθεί δικαστικά.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

Δείτε την εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου στο ακόλουθο βίντεο:

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *