02/Ιούλ/22
Έλενα Τσαγκρινού: Δείτε την πιο hot από ποτέ...

Έλενα Τσαγκρινού: Δείτε την πιο hot από ποτέ…

Έλενα Τσαγκρινού, το κορίτσι που κυριολεκτικά κόλασε και τον διάβολο…

Αξέχαστη θα μείνει η εμφάνισή της στον διαγωνισμό της Eurovision,όπου η συμμετοχή της με το τραγούδι «El Diablo» ξεσήκωσε αντιδράσεις, μέχρι όμως να εμφανιστεί στη σκηνή… όπου τα έδωσε όλα και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική παρουσία της, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και το πάθος της. Κάτι που μας υπενθύμισε και πρόσφατα με τη συμμετοχή της στο DWTS.

Από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδίστριες με φωνή που μαγεύει, αλλά και κορμί που «ξεσηκώνει» η Έλενα κατακτά τις πίστες και τη μουσική σκηνή, αλλά παίρνει και τα μυαλά των ανδρών με τις καυτές εμφανίσεις της και δεν είναι λίγες….

Το αγαλματένιο κορμί της υποστηρίζει κάθε της εμφάνιση, ότι κι αν φοράει ή δεν φοράει….εκεί όμως που γίνεται πανικός είναι στα «λιτά και απέριττα», αυτά που αφήνουν πολλά στη φαντασία και την κάνουν να οργιάζει…

Με ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram βάζει «φωτιές» με τις αναρτήσεις της… ειδικά όταν ο φωτογραφικός φακός “τυχαία” απαθανατίζει το κορίτσι «κόλαση» να φορά μικροσκοπικά στρινγκ, παίζοντας με τις “άμυνες” και τις αντιστάσεις πολλών θαυμαστών της…ανδρών κυρίως..

Η αρχή της πορείας της στη μουσική βιομηχανία ξεκίνησε να διαγράφεται το 2009, με τη συμμετοχή της στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 15 ετών η Έλενα Τσαγκρινού συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και στους κριτές Ματθίλδη Μαγγίρα, Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή, με το τραγούδι ‘Τα σμυρνέικα τραγούδια’, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Όσον αφορά στη σχέση της με social media, η απάντησή της απλή: «Είμαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι. Είναι και μέρος της δουλειάς μου. Μου έχουν γράψει πολλά στα μηνύματα» έχει αναφέρει η Έλενα Τσαγκρινού. Η ίδια, μετράει πάνω από 115 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *