Η Έλενα Χατζή έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Sugarbabes.tv και αποτελεί βασικό συστατικό της μεγάλης επιτυχίας της εταιρείας.

Σήμερα θα κάνουμε μία μίνι αναδρομή στις 10 καλύτερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και έχει χαρίσει στιγμές απόλαυσης και ηδονής στους χιλιάδες συνδρομητές.

  1. «Ο πρώταρης και η Έλενα»: Η απόλυτη μιλφ της Ελλάδας στραπόνιασε άντρα σπάζοντας όλα τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. Δημιούργησε στο ελληνικό πορνό νέα σύνορα που άλλοι φοβόντουσαν να τα ανοίξουν.
  2. «Το σπέρμα του μπάρμαν»: Με συμπρωταγωνιστή τον Πανάγο, σε ένα δυνατό γαμήσι στο μπαρ και μία έκδηλη χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών.
  3. «Παραδοσιακό γαμήσι»: Με τον Γιάννη Μενιδιάτη σε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές ταινίες. Η βλαχειά στο μεγαλείο της με ατάκες που σε κάνουν να γελάσεις, πριν ο θεατής οδηγηθεί στην καύλα.
  4. «Στα χέρια της Αστυνομίας»: Πάντα η θεματολογία της αστυνομίας πουλά στο πορνό σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και η Sugarbabes.tv. Και κάπως έτσι καταλήγει η αγαπημένη Έλενα Χατζή να γαμιέται στα χωράφια.
  5. «Greek Taxi: Για Λέσβο καλά πάμε»: Με την Ρόζα Ροζίτα και την Έλενα Χατζή. Δύο κλασικές γυναίκες ηθοποιοί της εταιρείας που βρίσκονταν στο Sugarbabes από την πρώτη στιγμή σε ένα τρελό λεσβιακό μέσα στο ταξί. Η εμπειρία δεν κρυβόταν…
  6. «Greek School: Το πρώτο κουδούνι»: Ταινιάρα για τις φαντασιώσεις σχολείου με ένα δυνατό όργιο πάνω στα θρανεία.
  7. «Ο Μπαμπάς, μου Γάμησε την Γκόμενα Μπροστά στην Μαμά»: Τελικά η Έλενα Χατζή τα έχει κάνει όλα, μέχρι και family taboo. Μία Έλενα Χατζή να αυνανίζεται βλέποντας τον άντρα και τον γιο της να πηδούν την υποψήφια νύφη τους…Άρωστο, αλλά ταυτόχρονα φουλ καυλωτικό.
  8. «Η ανιψιά μου έχει καύλες»: Με την Σοφία Παυλίδη σε μία πισίνα σε ένα λεσβιακό που ενώνει το παλιό και το καινούργιο. Να τις βλέπεις με έναν δονητή στη μέση και τι στον κόσμο…
  9. «Το καλύτερο μάθημα της Άννα Μαρία»: Ήταν και η ταινία που προβλήθηκε πρώτα αποκλειστικά με το dvd του περιοδικού «Hot-news». Η πρώτη ταινία της μικρής χωρίς μάσκα και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Στραπονιάστηκε από την Έλενα Χατζή.
  10. «Ρουά Ματ»: Παλιά ταινία, αλλά αγαπημένη. Ενώθηκε με τους Τεό και Ίνα, από την εποχή που οι διάλογοι στη «Sugarbabes.tv» ήταν στα αγγλικά. Γαμάτη η στιγμή που κάνει επικό DP με Τεό και Ari Owner.