05/Ιαν/22
Έλενα Χατζή: «Είμαι μονογαμικός άνθρωπος

Έλενα Χατζή: «Είμαι μονογαμικός άνθρωπος, δεν μου αρέσει να δίνομαι»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έχει κάνει αμέτρητες ερωτικές ταινίες και θεωρείται η καλύτερη milf  πορνοστάρ στην Ελλάδα. Αποφάσισε όμως να βάλει ένα τέλος σε αυτή την καριέρα που της χάρισε τόσες επιτυχίες. Μετακόμισε στην επαρχία και έχει δημιουργήσει μία νέα ζωή από το μηδέν, η περίπου από το μηδέν.

Η Έλενα Χατζή μιλά αποκλειστικά στο  «Hot-news» και αποκαλύπτει τα πάντα…

Θέλουμε να μας μιλήσεις για το πώς είσαι και με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο

Εδώ και έναν χρόνο περίπου έχω φύγει από την Αθήνα και έχω πάρει τα βουνά…Έχω σταματήσει να ασχολούμαι ενεργά με τον χώρο του πορνό και είμαι πιο πολύ στα παρασκήνια του Sugarbabes.tv, συμβουλευτικά και στην οργάνωση. Τα απογεύματα εργάζομαι ως μοντέλο σε κάμερες και «τρέχω» το Mym και το Only μου.

Και ο λόγος που σταματάς τις ταινίες;

Κουράστηκα! Έχω κάνει αρκετές ταινίες και έχω δώσει πολύ ενέργεια σε αυτό. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Είναι οριστική η απόφασή μου. Με πρόταση εκατομμυρίου θα έκανα ξανά ταινία (γέλια).

Υπάρχει κάτι που έχεις μετανιώσει για την ενασχόλησή σου με αυτόν τον χώρο;

Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι θα μπορούσα να είμαι πιο προσεκτική σε θέματα συμβολαίων. Δεν αναφέρομαι στο Sugarbabes.tv φυσικά. Με τα παιδιά είμαι πολύ ικανοποιημένη και γι’ αυτό το λόγο η φιλία μας συνεχίζει κανονικά.

 
Σου άφησε η δουλειά αυτή κακές συνήθειες;

Υπάρχει ένας μύθος ότι όποιος ασχολείται με αυτό τον χώρο μπλέκεται με αλκοόλ και ναρκωτικά. Ήμουν από τις τυχερές που δεν έμπλεξα! Ήταν πολύ βοηθητικό το ότι δεν ξεκίνησα τη δουλειά στα 18, αλλά στα 35. Όταν μπήκα στον χώρο, ήδη είχα ζήσει μία ζωή και το κεφάλι μου ήταν στη θέση του.

Βάζεις τέλος στις ταινίες, αλλά συνεχίζεις στις κάμερες. Για ποιο λόγο;

Το κομμάτι των ταινιών έχει αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους με ό,τι αυτό συνεπάγεται καλό η κακό. Έχει τις δυσκολίες του και τα καλά του . Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πάμε στα γυρίσματα και περνάμε καλά. Δεν είναι ακριβώς έτσι . Άλλοτε περνάμε, άλλοτε όχι. Στην  κάμερα όμως (εννοώντας το διαδικτυακό κομμάτι), είσαι μόνος .Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στην κάμερα απλά φλερτάρω με ασφάλεια και από μακριά.

Και αποφάσισες να μετακομίσεις στην επαρχία…

Είμαι παιδί μεγαλωμένο σε χωριό. Έχω ζήσει κ την αγροτική ζωή, οπότε ήταν κάτι οικείο σε μένα. Η πόλη δεν μου άρεσε ποτέ, απλά μου αρέσει να την έχω κοντά μου. Ανέκαθεν μου άρεσε η ηρεμία.

Πώς είναι εκεί η καθημερινότητά σου;

Ξυπνάω κάθε μέρα στις 7 και πίνω το καφεδάκι μου. Θα βγω έξω, θα ταΐσω τα ζώα μου, θα φυτέψω, θα κλαδέψω, θα σκουπίσω. Το μεσημέρι θα φάω, θα ξεκουραστώ και το απόγευμα θα δουλέψω με τις κάμερες.

Έχεις γίνει αστέρι στις αγροτικές δουλειές;

Είναι πολλά που δεν έχω καταφέρει ακόμη, διότι η περιοχή μου είναι δύσκολη. Δεν έχει νερό δικτύου, με αποτέλεσμα να έχω δεξαμενή. Παρόλ’ αυτά, δεν είμαι η μόνη που το κάνει, και τα περισσότερα νησιά είναι έτσι. Οπότε το παλεύω

Ήταν εύκολο να αποδεχθεί η τοπική κοινωνία τη δουλειά σου;

Πλέον, επειδή έχω αλλάξει στυλ στην καθημερινότητά μου, δεν είμαι τόσο αναγνωρίσιμη στις κοινωνικές δραστηριότητες εδώ. Ο κόσμος, ειδικά στα χωριά, όταν κάποιος καινούργιος έρχεται, είναι πάντα επιφυλακτικός. Όταν όμως νιώθει ότι δεν απειλείται  δεν έχει λόγο να σου φερθεί άσχημα. Αν ήμουν άνθρωπος που προκαλούσε τους γύρω του, οι άλλοι θα ήταν επιφυλακτικοί και απόμακροι. Εγώ όμως κοιτάω την ησυχία μου και τον εαυτό μου.

Έχεις γνωρίσει αρκετούς άντρες. Τι γνώμη έχεις για αυτούς;

Δεν μπορώ να βάλω τους άντρες σε ένα τσουβάλι, όπως και τις γυναίκες. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη «χτίζει» με βάση τα όσα έχει ζήσει. Κάθε φύλο έχει τα δικά του όπλα, η γυναίκα έχει τη σεξουαλικότητα και ο άντρας το χρήμα και την δύναμη. Ο καθένας εκμεταλλεύεται ό,τι μπορεί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε και αυτό το πολύ υψηλό νούμερο των βιασμών, επειδή ακριβώς ο άντρας νιώθει μεγαλύτερη ισχύ λόγω των χρημάτων;

Ο βιασμός δεν έχει να κάνει με το οτι η κοινωνία είναι πατριαρχική και με το ότι οι άνδρες έχουν χρήματα ή δύναμη, γιατί βλέπουμε ότι και πολλά θύματα είναι άντρες, έστω κι αν είναι θύματα ψυχολογικού βιασμού. Ο βιασμός αυτός καθ αυτός έχει να κάνει με τα όρια τις επιλογές τα βιώματα την παιδεία του καθενός, ανεξαρτήτως φύλου.

Τι θα άλλαζες από το πορνό;

Στο πορνό τιποτα ,αφού λειτουργεί σε νόμιμα πλαίσια και με ανάλογα πρωτόκολλα υγιεινής των συμμετεχόντων. Στην πορνεία πολλά. Θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Δεν πρέπει να είναι παράνομο να διαθέσει κάποιος το σώμα του όπως θέλει , αρκεί να τηρεί βασικούς κανόνες υγιεινής και να ελέγχεται από φορείς αρμόδιους (δημόσιους η ιδιωτικούς).

To exelen.gr σε τι φάση είναι;

Το exelen.gr είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Με τη μετακόμιση και όλα αυτά, κάποια πράγματα πήγαν πίσω. Γι’ αυτό το λόγο έχω
κατεβάσει τους τόνους. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για τις αλλαγές που θα δούμε στον ραδιοφωνικό μου σταθμό.

Πώς διαχειρίστηκε ο σύντροφός σου την απόφασή σου να ασχοληθείς με αυτή τη δουλειά;

Ο σύντροφός μου αντιμετώπισε με μεγάλη δυσκολία το ότι πήγαινα με άλλους άντρες λόγω δουλειάς. Ήταν κάτι που δεν το ήθελε με τίποτα, αλλά βιώναμε τραγικές καταστάσεις στα οικονομικά μας. Του μίλησα με επιχειρήματα και όσο και να μην του άρεσε, προχωρήσαμε μαζί. Ανταπεξήλθε, αλλά με πολλές δυσκολίες. Ο λόγος είναι ότι είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας σε πνευματικό επίπεδο.

Κάποιος θα περίμενε ότι λόγω αυτής της δουλειάς, θα έχετε και μία πιο ανοιχτή σχέση…

Είμαι υπερβολικά αυστηρή σε αυτό το θέμα. Είμαι μονογαμικός άνθρωπος όπως και ο σύντροφός μου.Δεν μου αρέσει να δίνομαι έτσι για την απόλαυση από εδώ και από εκεί.. Παίρνω ότι έχω ανάγκη από τον σύντροφό μου και δεν έχω η είχα ανάγκη από τέτοιου είδους ανοίγματα.

Τι λάθος μπορεί να κάνει μία πορνοστάρ που ξεκινά τώρα;

Αρχικά, είναι λάθος να «καβαλάνε» το καλάμι. Η δημοσιότητα είναι παγίδα . Θέλει προσεκτική διαχείριση, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Επίσης θα ήταν λάθος να πιστέψει ότι εντός της Ελλάδας θα μπορέσει να βγάλει τα προς το ζειν. Θα πρέπει να είναι έτοιμη η έτοιμος να ταξιδέψει αν θέλει να ασχοληθεί μόνο με τις ταινίες.

Ποιους ξεχωρίζεις από τη νέα γενιά στο πορνό;

Καλό μέλλον έχουν η Christy και ο Νεκ. Αν συνεχίσουν να είναι μαζί και τα βρίσκουν, τότε θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

Αν ξεκινούσες τώρα, θα άρχιζες τις συναντήσεις ή εξαρχής θα περιοριζόσουν
στον διαδικτυακό τομέα;

Αν άρχιζα τώρα τη δουλειά, θα ξεκινούσα κατευθείαν διαδικτυακά και όχι με συναντήσεις. Είναι πιο ξεκούραστο,  πιο κερδοφόρο (για πολλούς λόγους) και βασικά ακίνδυνο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα