03/Δεκ/22
Εύα: «Κουνιόταν ρυθμικά...»

Εύα: «Κουνιόταν ρυθμικά…»

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εύα πατώντας εδώ

Ακολουθεί κριτική για την Εύα από το bourdela.com:

Για άλλη μια φορά στο συγκεκριμένο γραφείο οι κοπέλες που είχα βάλει στο μάτι, ήταν όλες κλεισμένες. Η Εύα (πάτα εδώ για να δεις γυμνο της υλικό) ήταν μια από τις κοπέλες που μου πρότεινε η τηλεφωνήτρια να δοκιμάσω . Βασικά την επέλεξα διότι ήταν στο ξενοδοχείο που μου αρέσει με τα χαριτωμένα δωμάτια που διαθέτει. Οι υπόλοιπες επιλογές ήταν σε άλλο. Ένα επίσης κίνητρο ήταν το στήθος που είχα δει στις φωτογραφίες, για τις οποίες δεν θα κάνω ιδιαίτερη μνεία , μιας και το 90% από αυτές αλλοιώνουν συνήθως την πραγματικότητα. Έλπιζα μόνο να έχω πέσει μέσα στο στήθος.
Όλο το μεγαλείο ήταν τα ρούχα που φορούσε όταν μου άνοιξε την πόρτα. Μαύρη μίνι φούστα, τόνιζε τα πόδια της τα οποία είναι πολύ ωραία σφιχτά και δεμένα, μαύρο μπουστακι με άσπρο στηθοδεσμο. Το στήθος της φαινόταν μεγάλο φυσικό, έτσι όπως το ήθελα. Όποια και να ήταν η συνέχεια σκέφτηκα για το ουσιαστικό κίνητρο της επιλογής μου είχα ήδη δικαιωθεί
Έχει συμπαθητικό μωρουδιστικο πρόσωπο, δεν ήταν πολύ βαμμένη ,και δεν διέκρινα μποτοξ στα χείλη, ηλικιακά την έκοψα κάπου στα 24- 28 . Στις φωτογραφίες που έχουν φτιάξει μάλλον είχαν στο μυαλό τους εκείνη τη στιγμή κάποια πορνοστάρ.
Αγγλικά ξέρει υποφερτα θα έλεγα . Της πρότεινα να κάνουμε μπάνιο μαζί και δέχτηκε.
Με οδήγησε μάλιστα μόνη της και από το χέρι σε αυτό, και εκεί και έλαβε χώρα το πιο συναρπαστικό κομμάτι της όλης μας συνεύρεσης. Έχει πολύ ωραίο δέρμα με καταπληκτικό χρώμα, διακρίνονται βέβαια κάποια περιττά κιλά στην κοιλίτσα της , αλλά δεν με χάλασαν ιδιαίτερα. Άλλο ένα σημαντικό για τα γούστα μου , δεν υπάρχει στο σώμα της ούτε ένα τατουάζ. Κάποτε αυτό αποτελούσε πρωτοτυπία και έδινε ομορφιά, τώρα έχει καταλήξει σε κάτι το συνηθισμένο και τετριμμένο. Το χαμουρεμα, τα γλωσσοφιλα, το γλυψιμο και το τσιμπούκι που έπεσαν στο ντους ήταν άνευ προηγουμένου. Θα την γαμουσα μέσα εκεί αλλά φοβήθηκα με το προφυλακτικό μην έχουμε κάποιο πρόβλημα από τους αφρούς και το νερό.
Κατόπιν περάσαμε στο κρεβάτι. Αρχικώς την πήρα από μπροστά, συνεχίζοντας τα γλωσσοφιλα. Το μουνι της είναι πιο στενό απ’ ότι το περίμενα. Κουνιόταν ρυθμικά και με τέμπο για το παίρνει όλον μέσα . Εν συνεχεία ποσωκολλητο όπου και της τα έριξα ..
Εάν έχω την οικονομική δυνατότητα μέχρι να τελειώσει η περιοδεία της , θα κάνουμε ένα ακόμη γύρο.»

Για τιμές, προγράμματα και γυμνές φώτο πάτησε πάνω στο εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *