10/Μαρ/21
Golden Queens: Το strip club που εκπλήσσει...

Golden Queens: Το strip club που εκπλήσσει…

Το ”Golden Queens” με το τέλος των περιοριστικών μέτρων άρχισε να λειτουργεί ξανά και να προσδίδει στα βραδιά αρκετών ανθρώπων μια μοναδική εμπειρία.

Το γνωστό strip club άνοιξε ξανά πριν λίγους μήνες και έχει αρκετή απήχηση σε διάφορες ηλικίες. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ο ευδιάθετος χώρος που δημιουργείται από αρκετούς παράγοντες.

Ο νούμερο ένα παράγοντας είναι οι εντυπωσιακές γυναίκες που απαρτίζουν τον χώρο και είναι ικανές να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιπλέον, εκεί βρίσκεται και η γνωστή πορνοστάρ της Sugarbabes, Evelina Chivu, την οποία θα έχουν την ευκαιρία αρκετοί fan της να την γνωρίζουν από κοντά. Από την άλλη ο Dj Λάκης είναι αυτός που ανεβάζει την ενέργεια στα ύψη και έτσι δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον, που δύσκολα κάποιος θα ξεχάσει.

Επίσης, το ”Golden queens” έχει και live sex shows με τον Ρούμπεν και την Αλίνα (δείτε τη συνέντευξή τους εδώ), όπου αν κάποιος δεν έχει δει το γνωστό ζευγάρι πρέπει σύντομα να το κάνει. Η σκηνική τους παρουσία σε συνδυασμό με την αμεσότητα που έχουν με τον κόσμο τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Το Golden Queens βρίσκεται στη διεύθυνση  Αγίας Παρασκευής 68, Περιστέρι Αθήνα 121 32 και είναι ανοιχτά από Κυριακή-Πέμπτη: 22.00 έως 6.00 Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 έως 7.00.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *