Πριν λίγες μέρες έγινε ένα απίστευτο περιστατικό στο strip club “Golden Queens” (πάτα εδώ για λεπτομέρειες), όταν ένας πελάτης ανέβηκε στη σκηνή!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή πορνοστάρ Evelina Chivu (πάτα εδώ για να διαβάσεις όλα τα καυτά θέματα που την αφορούν) έκανε dildo show στη σκηνή και ενώ έκανε ερωτικά παιχνίδια πάνω στη σκηνή, έκανε νόημα στους πελάτες να ανεβεί όποιος θέλει.

Τότε ένας θαρραλέος πελάτης ανέβηκε στη σκηνή και αφέθηκε στα χέρια της Evelina Chivou. Η γνωστή πορνοστάρ έδωσε το dildo της στον θαρραλέο πελάτη να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος επιθυμούσε. Εκείνος τότε πάγωσε για λίγο γιατί δεν περίμενε να γίνει αυτό και ειδικά μπροστά σε τόσο κόσμο, αλλά εν τέλη το έκανε.

Αφού το show συνεχιζόταν, η Evelina (πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της στο Sugarbabes.tv) αποφάσισε να του βγάλει τα ρούχα και ο πελάτης δεν είχε άλλη επιλογή από το να κάνει το χατίρι σε αυτήν και να αφεθεί στα χέρια της! Αυτό το show θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον θαρραλέο πελάτη…

Γενικά είναι πολύ ωραίο στη strip σκηνή να ανεβαίνουν πελάτες που δεν το έχουν ξανακάνει γιατί βγαίνει ένα πολύ αυθόρμητο και ωραίο αποτέλεσμα που κάνει το show μοναδικό!

Τέτοιες βραδιές μπορείτε να ζήσετε στο strip club “Golden Queens”. Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο επισκέψου το σήμερα κιόλας!