Το strip club “Golden Queens” διαθέτει ένα πολύ δυνατό χαρτί στις γυναίκες, το οποίο “ακούει” στο όνομα Evelina Chivou. Η Evelina είναι χρόνια στο μαγαζί και γι’ αυτό αρκετοί πελάτες πηγαίνουν εκεί για να τη γνωρίσουν από κοντά.

Η γνωστή πορνοστάρ της Sugarbabes.tv είναι πολύ ερωτική γυναίκα και έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στο strip club “Golden Queens”, γιατί κάνει εξαιρετικό χορό στου VIP χώρους. Πλέον, η Evelina Chivou κάνει lesbian show με τη Τζέσυ και η αλήθεια είναι πως θα σας ερεθίσουν σίγουρα. Οι δύο αυτές γυναίκες μόλις ανεβαίνουν στην πίστα αισθάνονται τόσο άνετα, που το αποτέλεσμα που βγάζουν είναι άκρως ερωτικό.

Επίσης, στο συγκεκριμένο show η Evelina και η Τζέσυ πηγαίνουν σε όλους τους πελάτες και χρησιμοποιούν τα dildo τους σε απόσταση αναπνοής… Αυτό μπορούμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο σημείο, γιατί ο πελάτης γίνεται μέρος του show και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, επισκεφθείτε το strip club  “Golden Queens” σήμερα και δεν θα χάσετε! Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες….