08/Μάι/22
Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της έχει 100 στύσεις την ημέρα...

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της έχει 100 στύσεις την ημέρα…

Μια… πιπεράτη αποκάλυψη έκανε μια γυναίκα στην Αγγλία, η οποία ισχυρίζεται ότι ο φίλος της έχει έως και 100 στύσεις την ημέρα. Μάλιστα, όπως είπε αυτό συμβαίνει σε κάθε μέρος που πηγαίνουν.

Η 31χρονη Βίκι Μπράουν και ο 39χρονος Λούκας Μάρτινς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2020, τυχαία. Έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον ενώ ψώνιζαν σε ένα σούπερ μάρκετ κατά την διάρκεια του lockdown. Βλέπονται αρκετά τακτικά, αλλά ακόμα δεν μένουν μαζί.

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε, μπορεί να έχει στύση, Συμβαίνει από 50 έως 100 φορές την ημέρα», εξήγησε η Βίκι, η οποία εργάζεται στον τομέα της υγείας. «Μπορεί να καθόμαστε να βλέπουμε μια ταινία, να περπατάμε στο δρόμο ή να πηγαίνουμε σε φίλους για έναν καφέ και έχει στύση. Μερικές φορές είναι ντροπιαστικό, αλλά απλώς γελάει γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Η Βίκι λέει ότι η συνεχής ανάγκη του Λούκας να κάνουν έρωτα, περιορίζει τον χρόνο της. Μάλιστα, αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε γιατρό, ο οποίος την ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε ιατρικό ζήτημα, με τον Λούκας να επιβεβαιώνει ότι κάτι τέτοιο δεν του είχε συμβεί πριν γνωρίζει την Βίκι.

«Σε όλη την διάρκεια της σχέσης μας είχε πάντα στύση -σε καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήριο- δεν υπάρχει καθόλου ανάπαυση από αυτό και απλώς αναρωτιόμουν αν άλλα ζευγάρια είναι έτσι. Μπορεί να κοιμηθεί με στύση και να ξυπνήσει με στύση», είπε η Βίκι και συμπλήρωσε: «Του μίλησα γι αυτό και μου απάντησε ότι πάντα πίστευε στην καλή επαφή με γυναίκα και την μέλλουσα σύζυγό του».

Από την πλευρά του ο Λούκας μιλώντας γι αυτό το θέμα ανέφερε: «Φαίνεται ότι είναι φυσικό αυτό, έχω μια υπέροχη γυναίκα δίπλα μου, είναι Θεά, αρκεί μόνο να με κοιτάξει και να μου μιλήσει. Από τη στιγμή που η φερομόνη και η τεστοστερόνη συνδέονται σωστά, μπορώ εύκολα να πάω στο κρεβάτι, να κοιτάξω τη Βίκι και να έχω στύση, κοιμάμαι και ξυπνάω έτσι».

Και συνέχισε: «Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει, αλλά οφείλεται στη γυναίκα που έχω δίπλα μου, για μένα είναι Θεά, την βλέπω σαν απαγορευμένο φρούτο που θέλω να το φάω. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Ετικέτες:

#Αγγλία #στύση
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα