Είναι αρκετά δύσκολο για έναν άνθρωπο χωρίς φετίχ να κατανοήσει την ψυχοσύνθεση ατόμων τα οποία διεγείρονται σεξουαλικά με ιδιαίτερες μεθόδους που περιλαμβάνουν την ταπείνωση, τον εξευτελισμό, τον περιορισμό ή την αλλαγή ρόλων. Μέσα στο πλαίσιο όμως της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης, όπου τα θέλω του κάθε ενηλίκου πρέπει να γίνονται σεβαστά, το BDSM είναι η ευρύτερη ομπρέλα κάτω από την οποία υπάγονται όλες οι πρακτικές που οδηγούν στην διέγερση και την ικανοποίηση.

Η Ήρα, είναι μια κυριαρχική γυναίκα, dominatrix ή mistress, πείτε το όπως θέλετε, άλλωστε οι όροι έχουν μικρή σημασία. Προσφέρει συνεδρίες σε άνδρες οι οποίοι θέλουν να υποστούν λεκτικό ή σωματικό βασανισμό και αυτό το επιζητούν διότι τους εκφράζει και τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. Ο χώρος μέσα στον οποίο πραγματοποιούνται οι συγκεκριμένες συνεδρίες λέγεται dungeon και πρόκειται για ένα μπουντρούμι με εργαλεία που προσφέρονται για να λάβουν χώρα αυτά τα σεξοτερτίπια.

Η Godess Ήρα, είναι όμορφη, επιβλητική, δυναμική και ασχολείται επαγγελματικά ως pro dom τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα για περισσότερα από δέκα χρόνια. Η εμπειρία της είναι τεράστια, οι άνθρωποι που την επισκέπτονται πλήρως συνειδητοποιημένοι και μέσα από αυτές τις σχέσεις κυριαρχίας – υποταγής βγαίνουν όλοι ευχαριστημένοι. Το dungeon που την φιλοξενεί προς το παρόν λέγεται Limit Up όμως σύντομα θα έχει τον προσωπικό της χώρο ο οποίος ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Όταν μπήκα στο μπουντρούμι, η Ήρα με περίμενε ντυμένη με μια μαύρη δερμάτινη μακριά φούστα, και κρατώντας το crop της…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…