04/Μαρ/22
H αφέντρα Ήρα τους πονάει και τους αρέσει...

H αφέντρα Ήρα τους πονάει και τους αρέσει…

Είναι αρκετά δύσκολο για έναν άνθρωπο χωρίς φετίχ να κατανοήσει την ψυχοσύνθεση ατόμων τα οποία διεγείρονται σεξουαλικά με ιδιαίτερες μεθόδους που περιλαμβάνουν την ταπείνωση, τον εξευτελισμό, τον περιορισμό ή την αλλαγή ρόλων. Μέσα στο πλαίσιο όμως της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης, όπου τα θέλω του κάθε ενηλίκου πρέπει να γίνονται σεβαστά, το BDSM είναι η ευρύτερη ομπρέλα κάτω από την οποία υπάγονται όλες οι πρακτικές που οδηγούν στην διέγερση και την ικανοποίηση.

Η Ήρα, είναι μια κυριαρχική γυναίκα, dominatrix ή mistress, πείτε το όπως θέλετε, άλλωστε οι όροι έχουν μικρή σημασία. Προσφέρει συνεδρίες σε άνδρες οι οποίοι θέλουν να υποστούν λεκτικό ή σωματικό βασανισμό και αυτό το επιζητούν διότι τους εκφράζει και τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. Ο χώρος μέσα στον οποίο πραγματοποιούνται οι συγκεκριμένες συνεδρίες λέγεται dungeon και πρόκειται για ένα μπουντρούμι με εργαλεία που προσφέρονται για να λάβουν χώρα αυτά τα σεξοτερτίπια.

Η Godess Ήρα, είναι όμορφη, επιβλητική, δυναμική και ασχολείται επαγγελματικά ως pro dom τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα για περισσότερα από δέκα χρόνια. Η εμπειρία της είναι τεράστια, οι άνθρωποι που την επισκέπτονται πλήρως συνειδητοποιημένοι και μέσα από αυτές τις σχέσεις κυριαρχίας – υποταγής βγαίνουν όλοι ευχαριστημένοι. Το dungeon που την φιλοξενεί προς το παρόν λέγεται Limit Up όμως σύντομα θα έχει τον προσωπικό της χώρο ο οποίος ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Όταν μπήκα στο μπουντρούμι, η Ήρα με περίμενε ντυμένη με μια μαύρη δερμάτινη μακριά φούστα, και κρατώντας το crop της…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *