26/Οκτ/22
Η Άννα Μαρία αποκαλύπτει στο Hot-news.gr:«Δεν αλλάζω με τίποτα τον δονητή μου»

Η Άννα Μαρία αποκαλύπτει στο Hot-news.gr:«Δεν αλλάζω με τίποτα τον δονητή μου»

Έχει από τα πιο δυνατά Instagram (δείτε το πατώντας εδώ) με σχεδόν 100.000 followers. Επίσης, οι φανς του Sugarbabes την ξέρουν καλά, όχι επειδή έχει κάνει κάποια ταινία, αλλά επειδή φορά με εξαιρετικό τρόπο τα μαγιό της εταιρείας. Ο λόγος για την Άννα Μαρία που συνάντησε το Hot-news.gr και τη ρώτησε για πολλά και ενδιαφέροντα πικάντικα πράγματα.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που σου έχουν ζητήσει στο σεξ;

Το πιο περίεργο πράγμα που μου έχουν ζητήσει πάνω στο σεξ σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είναι να βάλω στραπον και να αλλάξουμε ρόλους κάτι το οποίο με ξενέρωσε γιατί πρώτον δεν το περίμενα και δεύτερον δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις μου. Επίσης μου έχουν ζητήσει 2-3 φορές με διακριτικό τρόπο όμως κατά την διάρκεια στοματικού έρωτα να συνεχίσω και πίσω κάτι το οποίο επίσης αρνήθηκα γιατί δεν θα ένιωθα άνετα με αυτήν την πράξη.

Τι τύπος είσαι στο σεξ, του άγριου ή περισσότερο του ρομαντικου;

Πιστεύω πως αυτό δεν είναι απόλυτο και εξαρτάται από την διάθεση και από την περίσταση, είναι φορές που θέλω το πολύ άγριο αλλά είναι και φορές που θέλω το ρομαντικό με τα συναισθήματα, το καθένα πιστεύω έχει την γλύκα του και για να είσαι ικανοποιημένος από την ερωτική σου ζωή πρέπει να υπάρχουν και τα δυο.

Αγαπημένη στάση;

Γενικά μου αρέσει να τα δοκιμάζω όλα αλλά η στάση που φροντίζω να μην παραλείπω ποτέ είναι το λεγόμενο doggy (στα 4) και πιστεύω πως αρέσει σε όλους μας λίγο περισσότερο από τις άλλες.

Αγαπημένο είδος πορνό;

Αγαπημένο μου είδος πορνό θα έλεγα με σιγουριά πως είναι το λεσβιακό φυσικά υπάρχουν φορές που βλέπω και άλλες κατηγορίες ταινιών πορνό αναλόγως την όρεξη, κατά προτίμηση SugarBabesTV που έχει ταινίες φωτιά για όλα τα γούστα!

Χρησιμοποιείς sex toysρησιμοποιείς sex toy; Αν ναι, ποια είναι τα αγαπημένα σου;

Ναι χρησιμοποιώ sex toys πολύ συχνά και μόνη μου και κατά την διάρκεια του σεξ μερικές φορές. Το αγαπημένο μου είναι ο δονητής μου, που μου έχει προσφέρει μοναδικούς οργασμούς και δεν τον αλλάζω με τίποτα.

Tο ρεκόρ των φορων που έχεις κάνει σεξ σε μια μέρα;

Το ρεκόρ των φορών που έχω κάνει σεξ σε μια μέρα είναι πέντε φορές αλλά είχαν όλες διάρκεια, για μένα φυσικά έχει περισσότερη σημασία η διάρκεια και ο τρόπος παρά το πόσες φορές θα το κάνεις!

Τι μηνύματα συνηθίζεις να δέχεσαι στο Instagram σου (δείτε το προφίλ της πατώντας εδώ;

Καθημερινά δέχομαι αρκετά μηνύματα στο Instagram από τα οποία τα περισσότερα είναι από άντρες που δείχνουν τον θαυμασμό τους με πιο πρόστυχα λόγια το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό και μου αρέσει. Υπάρχουν όμως και πολλοί άντρες όπως και πολλές κοπέλες που μου δείχνουν τον θαυμασμό τους με όμορφα λόγια και με σεβασμό το οποίο μου αρέσει επίσης παρά πολύ και τους ευχαριστώ.

Μία όμορφη κοπέλα σαν εσένα, που μπορεί να έχει όποιον θέλει, επιλέγει πολλές φορές τη λύση του αυνανισμού;

Έχω αυτόν που θέλω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη αλλά ωστόσο υπάρχουν και οι στιγμές που περνάω καλά με τον εαυτό μου όπως και όλος ο κόσμος πιστεύω γιατί κανείς δεν ξέρει τι σου αρέσει περισσότερο από εσένα τον ίδιο.

Μετράει κατά τη γνώμη σου το μέγεθος;

Θα έλεγα ότι και μετράει και δε μετράει, αλλά σίγουρα δεν μετράει περισσότερο από τον τρόπο.

Ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση που δεν έχεις καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσεις;

Μια φαντασίωση που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε με το αγόρι μου είναι να κάνουμε σεξ σε παραλία γυμνιστών με καταγάλανα νερά.

Τι περιλαμβάνει και τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο Mym Fans σου;

Το Mym Fans είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που γουστάρω πάρα πολύ καθώς δεν περνάει μέρα που δεν δημιουργώ περιεχόμενο, στο προφίλ μου κάποιος μπορεί να βρει αμέτρητες καυτές φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, επίσης φροντίζω να κρατάω ικανοποιημένο το κοινό μου ακόμα και όταν ζητάει να δει κάτι συγκεκριμένο από μένα σε προσωπικό μήνυμα.

Ετικέτες:

#Συνέντευξη
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα