Ακολουθεί κριτική από το Bourdela.com για την Asya απο το γραφείο «Athens Vip escorts»:

Πληροφορίες, τιμές, πρόγραμμα και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες πατήστε εδώ

«Οφείλω να ομολογήσω πως έχω μια αδυναμία όταν κάποιο γραφείο φέρνει Ασιάτισσα και συνήθως την προτιμώ. Καταρχήν η κοπέλα είναι από το Καζακστάν – είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν από την Κορέα, τώρα αν το λέει για να δώσει μυστήριο τι να σας πω. Τα ρωσικά πάντως πήγαιναν σύννεφο. Αγγλικά τα βασικά ώστε να συννενοείται.
Στα του αγώνα, είναι φιλότιμη κοπέλα, φέρεται ευγενικά στον πελάτη και στην πίπα περιποιείται την περιοχή όμορφα. Επίσης οφείλω να πω ότι καθόλου δεν προσπαθούσε να αποφύγει τη δεύτερη φορά, το αντίθετο, έκανε ότι μπορούσε για να σε βοηθήσει να ξανασηκωθεί.
Σωμά καλό, νεανικό, γλώσσα δεν έδωσε και δεν το επιδίωξα κι εγώ για να είμαι ειλικρινής. Κοντούλα όπως οι περισσότερες Ασιάτισσες, γενικά μια Καζάκα όπως αυτές που βλέπετε στην τηλεόραση σε κανένα ταξιδιωτικό σόου.
Εγώ μπορώ να πω ότι έμεινα γενικά ευχαριστημένος, δεν είναι η σούπερ μου… αλλά περνάς καλά. Σε σχέση με κάτι ξυνές που έμπαιναν με ύφος “σε ποιο φτωχομπινέ με έστειλαν πάλι” το κορίτσι φέρθηκε ευγενικά και ήταν καθαρή».

Πατήστε το παρακάτω link και δεν θα χάσετε

ΕΔΩ