04/Σεπ/22
Η Sabina από το «Elite night club» δηλώνει: «Χαίρομαι πολύ όταν έχω ερεθίσει κάποιον στον χορό»

Η Sabina από το «Elite night club» δηλώνει: «Χαίρομαι πολύ όταν έχω ερεθίσει κάποιον στον χορό»

Το “Elite night club” φημίζεται για τις ωραίες χορεύτριες και το ευδιάθετο κλίμα που διαθέτει, ενώ είναι και το μοναδικό strip club στην Αθήνα που επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και να χορεύουν. Μία από τις πιο όμορφες και εκθαμβωτικές παρουσίες του γνωστού strip club είναι η Σαμπίνα, η οποία μας αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την δουλειά της, αλλά και για την προσωπική-ερωτική της ζωή. Απολαύστε την…

ΣΟΣ: Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη, δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αγοράζοντας το περιοδικό «Hot-news» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. Δώρο 3 αποκλειστικές ταινίες της Sugarbabe.tv που δεν έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο…

Τη δουλειά ως χορεύτρια σε strip club την έχεις κάνει μόνο στην Ελλάδα;
Έχω δουλέψει ως χορεύτρια σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, αλλά η βάση μου είναι στην Ελλάδα.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό το επάγγελμα;
Άκουσα γι’ αυτήν την δουλειά στη Ρωσία και είπα να το δοκιμάσω στην Ελλάδα.

Τι σου αρέσει σε αυτήν την δουλειά;
Εγώ σε όλη μου τη ζωή χόρευα αρκετά είδη χορών για χόμπι και όταν άκουσα γι’ αυτό μου άρεσε σαν ιδέα. Γενικά, το χορό τον έχω μέσα μου.

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να πληροί μια χορεύτρια σε strip club;
Αρχικά, πρέπει να είναι επικοινωνιακή και να ξέρει να ψυχολογεί τον κάθε πελάτη ξεχωριστά από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η σχέση σου με τους άντρες πως είναι;
Σε αυτήν την δουλειά βλέπεις όλων των ειδών τους χαρακτήρες και το πιο απαιτητικό είναι το πως πρέπει να διαχειριστείς τους δύσκολους ανθρώπους. Γενικά, η σχέση μου με τους άντρες έχει επηρεαστεί, γιατί δύσκολα εμπιστεύομαι κάποιον άντρα πλέον.

Παράλληλα με την δουλειά είχες ποτέ κάποια ερωτική σχέση;
Για εμένα, στην συγκεκριμένη δουλειά, δεν είναι εύκολο να έχω κάποια ερωτική σχέση. Αυτό το λέω γιατί όσο δούλευα ως χορεύτρια σε strip club, όσους άντρες και αν γνώριζα, επικρατούσε το συναίσθημα της ζήλειας.

Έχεις ερεθιστεί ποτέ κάνοντας χορό με κάποιον πελάτη;
Ποτέ δεν μου έχει συμβεί να ερεθιστώ με κάποιον πελάτη στο χορό. Αυτό συμβαίνει γιατί το βλέπω καθαρά ως δουλειά και προσπαθώ να ερεθίσω τον πελάτη και όχι να ερεθιστώ εγώ. Χαίρομαι πολύ όταν έχω ερεθίσει κάποιον.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις βγάλει σε ένα βράδυ;
Το μεγαλύτερο ποσό που έχω βγάλει σε μια νύχτα ήταν 400 ευρώ.

Τι σου αρέσει στο “Elite night club”;
Στο “Elite night club” μου αρέσουν τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα, μου αρέσει το κλίμα γιατί είναι οικογενειακό, η σχέση μου με τις άλλες κοπέλες που είναι εξαιρετική και επίσης ο ιδιοκτήτης που είναι πολύ τυπικός και ότι χρειαζόμαστε μας το παρέχει αμέσως. Είμαστε τόσο πολύ ευχαριστημένες και αισθανόμαστε τόσο ωραία με τη διεύθυνση του μαγαζιού και μία μέρα θέλοντας να κάνουμε έκπληξη στους ιδιοκτήτες, πήγαμε χωρίς να το γνωρίζουν και κάναμε τατού το όνομα του μαγαζιού.

Έχεις αντιληφθεί ποτέ στον χορό ότι κάποιος πελάτης έχει τελειώσει;
Ναι εννοείται! (Γέλια) Μου έχει τύχει κάποιος να εκσπερματώνει την ώρα που κάνω χορό και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται…

Θα σταματούσες την δουλειά για να κανείς οικογένεια;
Εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι πρέπει να έχω κάποιο πλάνο στο μυαλό μου με προτεραιότητες. Για εμένα αυτήν την περίοδο η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται, έτσι ώστε να έχω όσες περισσότερες οικονομικές απολαβές μπορώ. Στο μέλλον σίγουρα θα ήθελα να κάνω οικογένεια απλά δεν έχει έρθει ακόμα για εμένα αυτή η στιγμή.

Ετικέτες:

#"Elite Night Club" #sabina
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα