11/Μαρ/21
Η Χριστίνα Ανδρεάδου αποκλειστικά στο Hot-news: «Δεν δουλεύουμε κατά κύριο λόγο για τα λεφτά»

Η Χριστίνα Ανδρεάδου αποκλειστικά στο Hot-news: «Δεν δουλεύουμε κατά κύριο λόγο για τα λεφτά»

Εδώ και λίγους μήνες ανήκει και επίσημα στην οικογένεια της Sugarbabestv, καθώς έχουν ήδη βγει 3 ταινίες της. Την ίδια ώρα, εμφανίζεται σχεδόν κάθε βράδυ στο «Kinky Opera» στη Συγγρού, όπου κάνει live εμφανίσεις. Όλα αυτά, φυσικά, με τον σύντροφό της, Νεκτάριο, αλλά και διάφορες γυναίκες. Το Hot-news.gr συνάντησε τη Χριστίνα Ανδρεάδου και μας μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Πώς σου φαίνεται η διαδικασία των γυρισμάτων αυτούς τους μήνες που έχεις μπει στον χώρο;

Έχουμε κάνει πάρα πολλά γυρίσματα, περίπου στα 15. Κάθε γύρισμα είναι σαν να το κάνω για πρώτη φορά, δεν το έχω δηλαδή σαν ρουτίνα. Το άγχος κυριαρχεί παρά το γεγονός ότι ο κόσμος μου δίνει την επιβεβαίωση ότι είμαι πολύ καλή.

Τι σχόλια ακούς για τις επιδόσεις σου μπροστά στον φακό;

Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Το μόνο παράπονο του κόσμου είναι ότι δεν μιλάω πολύ την ώρα του σεξ στις ταινίες. Προσπαθώ να το κάνω, διότι και στην κανονική μου ζωή δεν το συνηθίζω να φωνάζω και να λέω πράγματα. Είναι, πάντως, κάτι που το ζητάει ο κόσμος και θα το κάνω. Και εμένα μου αρέσει στο πορνό που βλέπω να μιλούν οι ηθοποιοί.

Νιώθεις οργασμό στις ταινίες;

Μερικές φορές ο οργασμός είναι αληθινός. Για παράδειγμα, στα 15 γυρίσματα που έχω κάνει, κατάφερα να τελειώσω στις 5. Αυτό, όμως, μπορεί να συμβεί και στην κανονική μου ζωή, δεν τελειώνω πάντα. Άλλοι ηθοποιοί μπορεί να μην μπορούν να έρθουν σε οργασμό ποτέ μπροστά στην κάμερα.

Ποιο είναι το αγαπημένο γύρισμα που έχεις κάνει;

Πέρασα υπέροχα στην αρχαιοελληνική ταινία. Γελάσαμε πολύ και ένιωσα ότι δεν γυρίζαμε ερωτική ταινία, αλλά κανονική. Ήταν και πολύ εντυπωσιακό που ήμασταν τόσα άτομα που κάναμε σεξ, διότι δεν έχω βιώσει αντίστοιχη εμπειρία και στην προσωπική μας ζωή. Στην αρχή είχα αγχωθεί για το πως θα το διαχειριστώ αυτό, αλλά ο Τεό μου είπε «κάνε ό,τι θες». Αυτό με «ξεκλείδωσε» και πραγματικά το διασκέδασα πάρα πολύ.

Είναι οριστική η απόφασή σου να κάνεις ταινίες μόνο με τον Νεκτάριο από άντρες;

Προς το παρόν, η απόφασή μας είναι να κάνω ταινίες μόνο με τον Νεκτάριο, όσον αφορά τους άντρες παρτενέρ. Σε ένα μήνα μπορεί κάτι να αλλάξει ,δεν έχουμε σκεφτεί τι θα γίνει στο μέλλον.

Τι είδους γυρίσματα θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον;

Παραμένει η φαντασίωση μας να κάνουμε γύρισμα σε ελικόπτερο, που την είχαμε και πολύ πριν ξεκινήσω να γυρίζω ταινίες. Ακόμη, θα ήθελα πολύ να κάνω και μία ταινία στα χιόνια. Όπως θα μου άρεσε να συμμετάσχω σε ένα γυναικείο gangbang με τον Νεκτάριο με πάρα πολλές κοπέλες. Μας αρέσουν και στους δύο οι γυναικες, όπως θα γουστάραμε. Για να δω και εγώ τι μπορεί να κάνει ο Νεκ με τόσες κοπέλες ταυτόχρονα.

Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με τα live sex show;

Ήταν δική μου ιδέα να ξεκινήσουμε τα live sex show σε strip club. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Οι ταινίες είναι κάτι πιο εύκολο, διότι δεν υπάρχει τόσος κόσμος εκεί.

Οργασμό πάνω στη σκηνή του μαγαζιού έχεις καταφέρει να έχεις;

Μου έχει τύχει μία φορά να έχω οργασμό πάνω στη σκηνή, διότι ήμουν πολύ χαρούμενη εκείνη την ημέρα. Ήταν από τις πρώτες φορές που ήμασταν μόνοι μας, διότι είχαν ρεπό ο Τεό και η Ίνα. Είχαμε υπερένταση και αυτό μας βγήκε σε καλό.

Συμβαίνει να πρέπει να κάνετε σόου ενώ είστε τσακωμένοι;

Έχει τύχει να ανέβουμε πάνω στη σκηνή τσακωμένοι. Εκεί βγάζεις τελείως από το μυαλό σου το ότι είμαστε ζευγάρι και επικεντρώνεσαι στο ότι είμαστε ηθοποιοί και εκείνη τη στιγμή δουλεύουμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Γενικά πάνω στη σκηνή μιλάμε, αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Μπορεί να του πω πχ «με πονάς». Για αυτό το λόγο οι ταινίες είναι κάτι πιο εύκολο, διότι μπορώ να σταματήσω την πράξη εκείνη τη στιγμή, αν κάτι με ενοχλεί.

Τι είδους προετοιμασία υπάρχει πριν ανέβετε στη σκηνή;

Λίγα λεπτά πριν το σόου, προσπαθούμε να ερεθίσουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε έτοιμοι. 9 στις 10 φορές κάνουμε λίγο σεξ πριν «σηκωθεί» η αυλαία.

Χαίρεσαι όταν υπάρχουν γυναίκες στο μαγαζί σαν πελάτες;

Χαίρομαι πολύ όταν υπάρχουν στο μαγαζί νεανικές παρέες και γυναίκες σαν πελάτες. Δεν το περίμενα να συμβαίνει αυτό.

Έχετε νιώσει ποτέ άβολα στις live εμφανίσεις σας;

Μας σέβονται, αν και έχουν γίνει κάποια σκηνικά. Δεν έχω έρθει ποτέ σε άβολη θέση στο μαγαζί. Αν είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να νιώθουμε την έλλειψη σεβασμού και ο κόσμος να είναι χυδαίος, θα είχαμε σταματήσει τις live εμφανίσεις.

Είναι δύσκολη η προσαρμογή στα ωράριο του “Kinky Opera”;

Έχω συνηθίσει να δουλεύω νύχτα από μικρή, αν και είχα πει ότι δεν θα το κάνω ξανά βράδυ. Είναι ζόρικες οι ώρες, αλλά κάνουμε κάτι που μας αρέσει και αυτό μας «κρατά» στο να αντέχουμε.

Έχεις ανάγκη να βλέπεις τον Νεκτάριο όταν είσαι πάνω στην πίστα;

Όταν είμαι στη σκηνή του «Kinky Opera» και κάνω λεσβιακό ή σόλο, θέλω πολύ ο Νεκτάριος να είναι από κάτω. Έχω ανάγκη να τον βλέπω και να παίρνω δύναμη. Έχουμε τσακωθεί κιόλας που μία φορά δεν ήταν στο μπαρ όπως είχαμε συνεννοηθεί. Του κρατούσα μούτρα μετά.

Μάθαμε για την μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι. Μίλα μας γι’ αυτό…

Στο Παρίσι μας είδαν στο Sugarbabestv και με «έκλεισαν» για σόλο βίντεο. Την ημέρα έκανα γύρω στα 10-12 μικρά ταινιάκια. Είναι εταιρεία παραγωγής που έχει μόνο κοπέλες με λεσβιακά και σόλο. Είναι πολύ ιδιαίτερο site γιατί έχει virtual χαρακτηριστικά.

.

Πως ήταν να κάνεις γύρισμα χωρίς τον Τεό και την Ίνα;

Ήταν περίεργο να κάνω γύρισμα χωρίς τον Τεό και την Ίνα. Την πρώτη μέρα ήθελα να βάλω τα κλάμματα και ένιωσα ότι πονούσα παντού. Μέχρι και το ότι ο κάμεραμαν που ήταν διαφορετικός από αυτόν που έχουμε στη Sugarbabes, με «ξένισε». Από τη δεύτερη μέρα το συνήθισα. Έχουν 1625 μοντέλα σε αυτή την εταιρεία και βγήκα στις top 10 που είχε ποτέ. Μάλιστα, για αυτόν τον μήνα που «τρέχει» είμαι στο νούμερο 1 στις πωλήσεις. Μας έχουν στείλει πολλά ευχαριστήρια μηνύματα και θέλουν πολύ σύντομα να μας φωνάξουν ξανά.

Σε ενδιαφέρει η καριέρα στο εξωτερικό;

Μου αρέσει η σκέψη της διεθνούς καριέρας, διότι συνδυάζεις δουλειά και ταξίδι.Πήγαμε και στη Βαρκελώνη και κάναμε γυρίσματα με τον Νεκτάριο στα αγγλικά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στις άλλες χώρες δεν έχουν «υπόθεση» στις ταινίες. Επίσης, κάναμε τις στάσεις στο σεξ και μας έκοβαν για να βγάλουμε φωτογραφίες, ενώ εδώ στην Ελλάδα οι φωτογραφίες γίνονται στην αρχή. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και μη πρακτικό. Ζήτησα από τον σκηνοθέτη να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά δεν έγινε δεκτό αυτό. Έτσι, βγήκε η δουλειά σε διπλάσιο χρόνο από όσα θα έπαιρνε κανονικά.

Βλέπετε τις ταινίες σας μετά;

Δεν βλέπουμε μόνοι μας τις ταινίες μας, παρά μόνο για να δείξουμε σε κάποιον άνθρωπο τη δουλειά μας όταν έχει απορίες και όχι για να γίνω καλύτερη. Μου αρέσει να διορθώνομαι εκείνη την ώρα. Είναι και λίγο αμήχανο να βλέπουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε σεξ. Γενικά πορνό βλέπουμε σαν ζευγάρι.

Έχεις προλάβει να συνειδητοποιήσεις όλη αυτή την αλλαγή στη ζωή σου;

Δεν μπορώ να το φανταστώ πως έγινε τόσο γρήγορα όλο αυτό. Σκέψου ότι στις πρώτες ταινίες ήμουν αρκετά «μαγκωμένη», δεν ήμουν σίγουρη ότι θα το συνεχίσω. Και μέσα σε λίγους μήνες, ξαφνικά μας ζητάνε από άλλες χώρες. Είναι πολύ ξαφνικό όλο αυτό.

Πιστεύεις οτι θα μπορούσες να συνεχίσεις αυτή τη δουλειά χωρίς τον Νεκτάριο;

Δεν ξέρω αν θα είχα την ψυχική δύναμη να συνεχίσω τις ταινίες, αν χωρίσω με τον Νεκτάριο. Έχω μάθει μαζί του…

Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού από τον κόσμο έξω στον δρόμο;

Ήμουν με μία φίλη μου σε ένα fast food και ξαφνικά ένας τυπος με είδε και άρχισε να φωνάζει από τον ενθουσιασμό του. Αντέδρασε λες και ήμουν η Μαντόνα. Το χάρηκα αυτό.

Με τα σχόλια στo Instagram τι γίνεται;

Ενώ τα σχόλια στην κανονική ζωή είναι αποθεωτικά, στα social media υπάρχουν αρκετοί haters. Πίσω από μία οθόνη, ο καθένας μπορεί να πει εύκολα την κακία του. Απαντώ μερικές φορές γιατί μου αρέσει να τους «τσιγκλάω». Το πιο άσχημο μήνυμα ήταν μίας κοπέλας που είχε στείλει ένα τεράστιο κείμενο. Μου έλεγε για το πόσο κακό θα μου κάνει η σχέση μου με τον Νεκτάριο και ότι με εκμεταλλεύεται, αλλά και ότι ο Τεό και η Ίνα θα με μπλέξουν σε κύκλωμα. Με ενόχλησε που με πέρασε για έναν άνθρωπο χαμηλής νοημοσύνης που οι άλλοι θα με εκμεταλλεύονταν. Ήταν πολύ περίεργο μήνυμα και έβγαζε μίσος.

Με τόσα που γίνονται, φόβασαι για την ασφάλεια σου; Τι κάνεις για αυτό;

Δεν μπορώ να προστατευτώ. Φυσικά, μπορεί κάποιος τρελός να κάνει το οτιδήποτε. Τόσα γίνονται, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν είναι λύση να κρυφτείς στο σπίτι σου και να μην βγαίνεις. Κάποιος κόσμος είναι τρελός και μπορεί να δημιουργεί ιστορίες. Πχ μπορεί να απαντήσω σε ένα μήνυμα κάποιου και να νομίζει ότι είμαι ερωτευμένη του.

Θέλετε να μπείτε και εσείς στη φάση των εφαρμογών;

Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε κάποιο Onlyfans και Mymfans, αλλά δεν θέλουμε να «κάψουμε» τις ταινίες μας στο Sugarbabes. Θα είναι κρίμα γιατί έχουμε κάνει πολύ ωραία γυρίσματα. Ίσως στο μέλλον να μπούμε και σε αυτή τη φάση με τις εφαρμογές.

Τα λεφτά είναι βασικό κριτήριο για τις επιλογές σας;

Δεν δουλεύουμε κατά κύριο λόγο για τα λεφτά, αλλά είναι σημαντικό να μπορούμε να βγάζουμε χρήματα για να μπορούμε να «χτίσουμε» το μέλλον μας. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι δικό μας που δεν θα έχει σχέση με το σεξ. Δεν θα τολμούσα να σκεφτώ να ανοίξω δική μου εταιρεία, γιατί πχ ο Τεο και η Ίνα έχουν χίλια πράγματα πάνω από το κεφάλι τους. Δεν θα το άντεχα.

Πώς ξοδεύετε τα χρήματα σας;

Δεν προλαβαίνουμε να χαλάσουμε τα λεφτά που βγάζουμε, διότι δουλεύουμε όλη τη μέρα. Και είναι καλό αυτό, διότι έτσι μπορούμε να τα επενδύσουμε στο μέλλον. Πριν το «Kinky Opera», χαλούσαμε πιο πολλά χρήματα αλλά όχι τρελά πράγματα. Δεν είμαστε, για παράδειγμα, οι τύποι που θα ανοίξουμε μπουκάλια στα μαγαζιά. Τα έξοδα κυρίως περιορίζονταν στο καλό φαγητό που θα τρώγαμε ή στο να νοικιάσουμε ένα σπίτι για να αλλάξουμε παραστάσεις.

Έχεις χάσει φιλίες λόγω της επαγγελματικής σου επιλογής;

Έχω χάσει φίλους λόγω της δουλειάς μου, διότι κάποιοι απο αυτούς ζήλευαν αυτό που έκαναν. Ήθελαν μέσα τους να το κάνουν και εκεινοι και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι τελικά το έκανα εγώ.

Πολλοί αναρωτιούνται να με την Ίνα υπάρχει κάτι το ερωτικό και στην προσωπική σας ζωή

Νομίζω ότι όποιος μας δει στη σκηνή και στις ταινίες, μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ή όχι στην προσωπική μας ζωή. Προφανώς μου αρέσει και της αρέσω.

Μακάρι να είχα κάθε μέρα ταινίες με την Ίνα. Σου βγάζει έναν απίστευτο ερωτισμό και επαγγελματισμό. Βλέπω άπειρες κοπέλες που την πέφτουν στην Ίνα και της ζητάνε να κάνουν ταινία. Ποτέ εκείνη δεν θα κάνει προτάσεις σε όποια όμορφη γυναίκα συναντά.

Θέατρο ή ταινίες-strip clubs; Τι προτιμάς;

Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στον χώρο του σεξ και το θέατρο, θα διάλεγα το θέατρο. Εκεί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός

Πιο πολύ σε αγχώνει η σκηνή στο μαγαζί ή η σκηνή του θεάτρου;

Γυμνή νιώθω πολύ πιο ελεύθερη. Περισσότερο άγχος στη σκηνή του θεάτρου, παρά στη σκηνή του «Kinky Opera».

Υπήρξε πρόβλημα στην παράσταση που ήσουν λόγω των ταινιών;

Υπήρχαν παιδιά στον θίασο που μιλούσαν αρνητικά για τις ταινίες, αλλά ο Μαυρίκιος τους το έκοψε κατευθείαν. Ήταν πολύ προστατευτικός και έδινε αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους έγραφαν κακίες στα social media. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω για τις ερωτικές ταινίες. Αν μου έλεγε όχι, δεν θα το έκανα.

Φοβάσαι ότι μπορεί να σου κλείσουν κάποιες πόρτες στο θέατρο;

Σίγουρα! Σκέφτομαι ότι δεν θα παίξω ποτέ στην Επίδαυρο, παρόλο που θα ήθελα να παίξω εκεί.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχετε τσακωθεί με τον Νεκτάριο;

Το μεγαλύτερο διάστημα που έχουμε τσακωθεί είναι δύο ώρες. Λέμε χοντράδες στον καυγά, αλλά βλέπουμε ο ένας τον άλλον και λιώνουμε.

Ο Νεκτάριος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας σου;

Δεν είναι ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει, αλλά είναι ο πιο βαθύς και ο πιο ώριμος. Δεν είναι ο έρωτας που θα πω ότι τον βλέπω κάθε μέρα και πεθαίνω, αλλά είναι σίγουρα ο σύντροφος που έχω αγαπήσει περισσοτερο. Το «σε αγαπώ» είναι μεγαλύτερο από το «σε θέλω». Ο Νεκτάριος είναι η πιο ουσιαστική καψούρα μου…

Θες να κάνεις παιδάκι;

Ήθελα να κάνω οικογένεια από πάντα, επειδή έχω μεγαλώσει με πολλά αδέλφια. Ο Νεκτάριος μπορεί να είναι μόνο 23 ετών, αλλά μπορεί να στηρίξει μία οικογένεια. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά. Θέλουμε πριν τα 30 να κάνουμε παιδάκι.

Σε αγχώνει το πως θα του επικοινωνήσετε;

Από τη στιγμή που είμαστε εμείς κομπλέ με αυτό που κάνουμε και βρίσκουμε τη δύναμη, τότε θα μπορέσουμε να το μεταδώσουμε αυτό και στο παιδί μας.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα σου;

Δεν θα έλεγα στο παιδί μου να μην το κάνει, αλλά δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν για εκείνο. Έτσι και η μητέρα μου, ήθελε να γίνω ψυχολόγος αλλά δεν ένιωσε απογοητευμένη με την επαγγελματική μου επιλογή.

Με τη μητέρα σου υπάχει επικοινωνία για το κομμάτι της δουλειάς σου;

Με τη μητέρα μου μιλάμε για τη δουλειά και ξέρει τα πάντα. Σίγουρα, όμως, δεν θα έμπαινε να δει ταινία μου. Και εγώ θα ένιωθα τρελή αμηχανία αν συνέβαινε αυτό. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ανοιχτόμυαλο γονιό και την παράλογη πράξη.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *