10/Σεπ/21
Hot-news: Όσο τα νούμερα ανεβαίνουν

Hot-news: Όσο τα νούμερα ανεβαίνουν, οι συνεργασίες πληθαίνουν…

Η χαρά μας είναι τεράστια και δεν περιγράφεται!

Το Hot-news.gr διανύει την καλύτερή του περίοδο, ένα χρόνο περίπου μετά την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα. Μέρα με τη μέρα τα νούμερα μεγαλώνουν, το οποίο μας γεμίζει μεγάλη χαρά για αυτό που κάνουμε.

Τον Σεπτέμβριο κλείσαμε με πάνω από 450.000 views και 100.000 μοναδικούς επισκέπτες. Ο προηγούμενος χρόνος πέρασε για να βρούμε τα πατήματά μας και τώρα σειρά έχει η απογείωση. Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε τον ερωτισμό και την αισθητική. Είμαστε η ιστοσελίδα που αγαπάνε οι φανς της Sugarbabes, αλλά και αυτοί που ψάχνουν τον συνδυασμό του σεξ με το lifestyle. Όμορφα κορίτσια του Instagram παρελαύνουν στο ηλεκτρονικό μας περιοδικό, ενώ παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες έρευνες και παράξενες ειδήσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Σε όλο αυτό φυσικά και δεν είμαστε μόνοι! Το Sugarbabes.tv της Ίνας και του Τέο ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα και συνεχίζουμε να στηρίζουμε δημοσιογραφικά την προσπάθεια των παιδιών αυτών που προσπαθούν να “χτίσουν” μία σοβαρή βιομηχανία πορνό στην Ελλάδα που τόσο υστερούσε σε αυτό το κομμάτι.

Πρόσφατα, έχουμε ξεκινήσει και τις συνεργασίες μας με διάφορα strip clubs, όπως το Kinky Opera στη Συγγρού, το Golden Queens στο Μπουρνάζι, το Athens Queens στο Χαιδάρι, ο Athens Queens of the North στο Νέο Ηράκλειο, το String Men’s Club στην Τριπτολέμου στο Γκάζι, αλλά και το Fantazy στην Πειραιώς στο Γκάζι. Αναμένονται και άλλες συνεργασίες με τέτοια μαγαζιά, ενώ πολύ σύντομα στη λίστα θα προστεθούν ξενοδοχεία, sex shops, γραφεία escort, αλλά και άλλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Οι τρόποι διαφήμισης στη σελίδα μας, είναι μέσω μπάνερ, μέσω αρθρογραφίας και μέσω προβολής στον λογαριασμό μας στο Instagram (δείτε τον εδώ-έχει πικάντικο ενδιαφέρον) που κοντεύει σε λίγο τους 12.000 followers. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι με κάθε πελάτη να “χτίζουμε” μία προσωπική σχέση εμπιστοσύνης και κυρίως να νιώθουν ότι εμείς μπορούμε με σεβασμό να αναδείξουμε αυτα που πραγματικά πιστεύουμε για αυτούς. Δεν θα συνεργαζόμασταν ποτέ με έναν χώρο που πρώτα δεν μας είχε κερδίσει για την αξία του και το ενδιαφέρον του.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ευχόμαστε να “μεγαλώσουμε” και άλλο. Περιμένουμε πως και πως το επόμενο «Erotic Art Festival» που θα γίνει (κορονοιού επιτρέποντος), ώστε να μπορέσουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Είμαστε πάντα στη διάθεση όποιου θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας στα social media μας.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *