04/Ιαν/21
Η γλυκιά Μαρία Τζάνη αποκλειστικά στο Hot-news...

Η γλυκιά Μαρία Τζάνη αποκλειστικά στο Hot-news…

Η Μαρία Τζάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα της Θεσπρωτίας. Σήμερα ζει και εργάζεται ως νηπιαγωγός στο Ηράκλειο της Κρήτης σε δημόσιο νηπιαγωγείο.

Παράλληλα συνεργάζεται με ένα ατελιέ στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου σχεδιάζει ρούχα αλλά και τα υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία η ιδιοκτήτρια του ατελιέ η οποία τα ράβει.. Έχουν χρόνια συνεργασία και έχουν καταφέρει να έχουν μεγάλη απήχηση στο Ηράκλειο της Κρήτης μιας αλλά επεκτείνονται όλο και ευρύτερα στην Ελλάδα.

Τη Μαρία την έχει κερδίσει ωστόσο και το blogging στο ινσταγκραμ μιας και διαφημίζει και προωθεί προϊόντα από εταιρίες στο όλο και αυξανόμενο κοινό της! Στόχος και φιλοδοξίες της είναι να κάνει μια όμορφη οικογένεια ,να γίνεται όλο και καλύτερη παιδαγωγός και αυτό το όνειρο που ζει όσο αφορά το κομμάτι της μόδας να χει διάρκεια και εξέλιξη!

Το ιδανικό αρσενικό θέλει να είναι έξυπνος, με χιούμορ, δυναμικός και με γοητεία, τα οποία έχει βρει εδώ και χρόνια στο σύντροφο της. Στην καθημερινότητα επιλέγει πιο αθλητικό στυλ, όπως και στη δουλειά της νηπιαγωγού ενώ κατά τα άλλα λατρεύει να ντύνεται με ρούχα της συλλογής της!

Απολαύστε την…

Ετικέτες:

#Μαρία Τζανή
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα