Μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι παράτησε τη δουλειά της στον εταιρικό τραπεζικό τομέα για να κερδίσει 1.500 δολλάρια την ημέρα δηλαδή περίπου 1000 ευρω στο OnlyFans που σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα μπορεί να κερδίσει έως και 7.000 ευρώ.

Γνωρίστε το τζέλ που κάνει θαύματα στο κρεβάτι : Rhino Gold Gel

Η Lucy Banks, 31 ετών, από το Περθ της Αυστραλίας κέρδισε το βραβείο «OnlyFans best booty» και βρίσκεται στο κορυφαίο 1% των δημιουργών στον σέξι ιστότοπο. Το OnlyFans επιτρέπει στους δημιουργούς να χρεώνουν στους συνδρομητές τους μια μηνιαία χρέωση για να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με βαθμολογία Χ. Στην ιστοσελίδα της, η Lucy έγραψε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, δεν έχετε ξαναδεί γυμνά όπως αυτά. «Γνωρίστε με και ελάτε να ξετρελαθούμε μαζί».

Όμως, το μοντέλο δεν ήταν πάντα μια ενήλικη σταρ καθώς κάποτε εργαζόταν στον χρηματοοικονομικό τομέα ως εταιρική τραπεζίτης. Στα 29 της, παράτησε τη βιομηχανία για να δημιουργήσει περιεχόμενο στο OnlyFans – και δύο χρόνια αργότερα βρίσκεται στο 0,3% των κορυφαίων κερδών και αγόρασε το πρώτο της σπίτι. Είναι το αποκορύφωμα ενός ονείρου ζωής για τη Λούσι που χρειάστηκε να μετακομίσει την οικογένειά της πέντε φορές σε τρία χρόνια όταν ενοικίαζε.

Η Lucy είπε στην Daily Mail Australia : «Ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι από τα 19 μου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ήμουν σε θέση να αποταμιεύσω μόνος μου για ένα σπίτι ενώ δακτυλογραφούσα τις πλήρεις οικονομικές ευθύνες για δύο παιδιά, αν δεν είχα έσοδα από το OnlyFans. «Δεν με οδηγούν τα χρήματα, αλλά με οδηγεί η σταθερότητα».

Η μαμά των δύο παιδιών ελπίζει να αγοράσει ένα επενδυτικό ακίνητο στο μέλλον, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί ποτέ για το εισόδημά της. Αλλά, προς το παρόν, τα μετρητά της από το OnlyFans σημαίνει ότι μπορεί να στείλει τους γιους της, ηλικίας οκτώ και έξι ετών, σε ένα κομψό ιδιωτικό σχολείο και λέει ότι της προκαλεί λιγότερο άγχος από τον τραπεζικό ρόλο των 60 ωρών την εβδομάδα.

Σημείωσε: «Μου αρέσει να είμαι μαμά, αλλά πάντα ανησυχούσα τόσο πολύ για την προσπάθειά μου να φροντίσω τα παιδιά μου.

«Πάντα προσπαθούσα να διευθύνω μικρές επιχειρήσεις και προσπαθούσα να έχω «παράπλευρες συναυλίες», αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο να κάνω ταχυδακτυλουργικά δύο μικρά παιδιά, συμπεριλαμβανομένου ενός με αναπηρία. «Ήταν μια καλή δουλειά, αλλά ήταν γεμάτη».

Δείτε πως να αντιμετωπίσετε τα ενοχλητικά προβλήματα του προστάτη : βότανα για προστάτη 

Η Lucy ανακάλυψε το OnlyFans όταν ένας φίλος της είπε ότι κέρδιζε 5.000 $ (3500 €) το μήνα. Η μαμά είπε: «Ομολογουμένως, ήμουν περίεργη αλλά δεν πίστευα ότι ήταν κάτι που θα μπορούσα ποτέ να κάνω. «Αλλά εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με το πόσα έβγαζε… Δήλωσα εγγραφή εκείνο το βράδυ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

«Κερδίζω υπερδιπλάσια, σχεδόν τριπλάσια από αυτά που κέρδιζα ως εταιρικός τραπεζίτης. Τα περισσότερα που έχω βγάλει σε μια μέρα είναι περίπου 2.000 €.»

Η Lucy έχει τώρα 3.600 συνδρομητές που ο καθένας την πληρώνει κάθε μήνα για να δει το περιεχόμενό της. Ισχυρίζεται ότι αφιερώνει το 90% του χρόνου της στο μάρκετινγκ και το 10% σε φωτογραφίσεις και γυρίσματα. Τώρα, η μαμά απολαμβάνει μια άνετη ζωή με τα παιδιά της πηγαίνοντας διακοπές, εξοικονομώντας τα χρήματά της και όντας εντελώς χωρίς χρέη.