02/Αυγ/22
H επαγγελματίας μουσικός που θα σε καθηλώσει...

H επαγγελματίας μουσικός που θα σε καθηλώσει…

Πληροφορίες για τιμές, πρόγραμμα και έξτρα φωτογραφικό υλικό πάτα εδώ:

Ακολουθεί κριτική για την 24χρονη Ρωσίδα Rony που εντοπίαμε στο Bourdela.com:

«Επιλογή της κοπέλας έγινε λόγο των υφισταμένων κριτικών. Ευκολή συνεννόηση με το γραφείο όπως πάντα.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της όμορφα ντυμένη, προσεγμένη και πολύ ευδιάθετη. Εύκολα την κυκλοφορούσες κάπου.

¨Ομορφη παρουσία γενικά, ετών 28 με χαμόγελο και ευγένια σε κάνει να αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή. Πρόσωπο με κάποια κεντρο-ασιατικά χαρακτηριστικά , αλλωστε η καταγωγή της είναι από εκείνες τις περιοχές. Το κορμί ,πολύ καλό, γύρω στο 1,70 διχως περιτά κιλά, σφιχτό με σφρυγιλό και απαλό δέρμα. Ωραίο πίσω σύστημα ,ωραίο μικρό φυσικό στήθος με ευαίσθητες ρόγες.

Στο social η κοπέλα προσπαθεί και τα καταφέρνει παρόλο τα πολύ μέτρια αγγλικά της.  Δηλωσε επαγγελματίας μουσικός. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν η κοπέλα μου έδειξε στο κινητό της βιντεάκι που παίζει Σοπέν και Μοτσαρτ στο πιάνο. Εμεινα μαλάκας! Μετα βάζει βιντεάκι που παίζει κάτι σαν μπουζούκι! Εκει έμεινα 2 φορές μαλάκας! Ειχαμε δεί πρώην πωλήτριες, κομμώτριες, vet assistants, αισθητικούς αλλα πιανίστρια/μπουζουκτσού πρώτη φορά μου έτυχε.

Από εκεί και πέρα αν και σχετικά άπειρη η κοπέλα είναι φιλικότατη, καλλιεργημένη , φυσική, χωρίς χαζο υποκρισίες και χωρίς μπουρδολογίες.

Στον αγώνα η κοπέλα είναι καθαρά GFE. Βρήκαμε χημεία αμέσως. Φιλάει καταπληκτικά, δέχεται περιποιήση, δάχτυλα δεν δοκίμασα, και υγραίνεται αρκετά. Το στοματικό της επίσης είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο σεξ αν και στην αρχή με ψιλο φοβήθηκε λόγο μεγέθους ωστόσο με την χρήση τζελ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Η κοπέλα προτιμά ήρεμους ρυθμούς αρχικά με αυξητικές τάσεις. Ωστόσο δεν μπόρεσα παραπάνω από 2 στάσεις γιατί είναι στενή και δεν μπόρεσα να κρατηθω για πολύ. Δεύτερος γύρος στις ίδιες γραμμές.

Στα θετικά της Rony το πολύ καλο CIM, η δοτικότητα, η καθαριότητα . Φερθήτε της σαν να είναι η κοπέλας σας και θα το ανταποδώσει!
Αρνητικά της σημεία τα μέτρια αγγλικα και ίσως για κάποιους τα ελαφρά ασιατικα χαρακτηριστικά.

Συνοψίζοντας η Ρονυ είναι must για αγαπούληδες και σοφιστικέ τύπους, καλη και για longdaters

Υ.Γ Η κοπέλα για κάποιους πελάτες είναι διαμαντάκι που πρέπει να μας ξανάρθει . Δεν έχει γράψει πολλα χιλίομετρα και έχει όρεξη . Προσέχτε την !
Δεν συστήνεται για PSE και για πιτσιρικάδες ιδιαίτερα όταν αυτοί σκάνε με τον μπαμπά τους γιατι οι ίδιοι πάνε να πλέρώσουν την ρεσεπτιονίστρια αντί στην κοπέλα.»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *