Πριν ενάμιση μήνα γνωρίσαμε τη Μονικα στο «Golden queens» και μας είχε εντυπωσιάσει τόσο πολύ που γράψαμε για εκείνη και κριτική για τον εντυπωσιακό χορό που έκανε (πάτα εδώ). Εδώ και λίγο καιρό έχει πάρει μεταγραφή για το «FBI» που βρίσκεται στη Μιχαλακοπούλου 52 στα Ιλίσια. Πρόκειται για εσωτερική μετακίνηση γιατί πίσω και από τα δύο μαγαζιά κρύβεται ο Κώστας ή αλλιώς Λολίτας.

Το Hot-news.gr συνάντησε τη Μόνικα, η οποία μας αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα:

Μόνικα, πόσο καιρό δουλεύεις στο “Fbi”;
Στο “Fbi” δουλεύω τους τελευταίους δυο μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένη όλο αυτόν τον καιρό.

Μάθαμε ότι στο “Fbi” κάνεις και live show, πως σου φαίνεται;

Μου αρέσει πολύ το live show. Πάντα ήθελα να το κάνω αλλά ποτέ δεν το τολμούσα, γιατί αγχωνόμουν. Πλέον μπορώ να το κάνω γιατί ο παρτενέρ μου είναι το αγόρι μου, με το οποίο είμαστε μαζί ένα χρόνο. Το live show γίνεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και κάθε φορά επικρατεί το αδιαχώρητο στο μαγαζί!

Το αγόρι σου ζηλεύει τους πελάτες του μαγαζιού;

Όχι, το αγόρι μου δεν ζηλεύει καθόλου. Αντιθέτως αισθάνεται περήφανος και του αρέσει πολύ που κάνω αυτή τη δουλειά.

Σκέφτεσαι να κανείς και lesbian live show;

Φυσικά και το σκέφτομαι! Ήδη έχω εκφράσει το ενδιαφέρον μου στο μαγαζί ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και ότι θέλω να κάνω λεσβιακό show πάνω στη σκηνή. Σύντομα θα γίνει και αυτό!

Στο live show με το αγόρι σου, ο οργασμός είναι αληθινός ή προσποιείσαι;

Γενικά, δεν προσποιούμαι ποτέ οργασμό. Πιο συγκεκριμένα στα shows, αυτό που βγάζω προς τα έξω είναι 100% αληθινό και δεν έχω την ανάγκη να προσποιηθώ, γιατί μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχουν ξοδέψει για εσένα πελάτες πόσο ήταν;

Το μεγαλύτερο ποσό που έχουν ξοδέψει για εμένα σε ένα βράδυ ήταν 5 χιλιάδες ευρώ!

Γενικά βρίσκεις χρόνο να «παίζεις» με τον εαυτό σου όταν είσαι στο σπίτι;

Φυσικά και βρίσκω χρόνο να αυτοϊκανοποιούμαι όταν είμαι στο σπίτι. Γενικά αυνανίζομαι 15 φορές την ημέρα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.