10/Αυγ/20
Η Βανέσα Αδαμοπούλου δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο Hot-news:«Στο σ3ξ δεν κάνω διακρίσεις στα φύλα»...

Η Βανέσα Αδαμοπούλου δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο Hot-news:«Στο σ3ξ δεν κάνω διακρίσεις στα φύλα»…

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι το νέο αστέρι της “Sugarbabestv”. Ήδη με την πρώτη της ταινία που κυκλοφόρησε, συζητήθηκε αρκετά και προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού αυτή η νέα φρέσκια παρουσία. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε στο Hot-news.gr την πρώτη της συνέντευξη! Για πάμε να δούμε τι μας είπε…

Επιλέγεις και στην προσωπική σου ζωή το σ3ξ με κάποια γυναίκα;

-Το σ3ξ είναι έκφραση και απόλαυση και δε κάνω διακρίσεις στα φύλα.

Βλέπουμε απο τα social media πως κάνεις στενή παρέα με την Σοφία Παυλίδη. Τι έχετε βρει η μία στην άλλη;Να περιμένουμε σύντομα και κάποια ταινία που θα συνευρίσκεστε ερωτικά οι δύο σας;

-Είναι πολύ καλή μου φιλη έχουμε ίδια ενδιαφέροντα και στόχους και ναι σας το αποκαλύπτω για πρώτη φορά σύντομα θα μας δείτε και μαζί σε κάτι νέο που ετοιμάζουμε.

Ένιωσες οργασμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με την Ίνα;

-Ναι η αλήθεια είναι στη σκηνή με την Ίνα ένιωσα υπέροχα και συνδύασα δουλειά και ευχάριστηση. Η Ίνα είναι άκρως αισθησιακή γυναικα και ξέρει να προκαλεί ηδονή σε όποια είναι δίπλα της. Εξάλλου δε το κρύβω πως από τη μέρα που την είχα δει στη τηλεόραση πάντα φαντασιώνομουν να πηγαίνω μαζί της.

Παρακολουθείς ερωτικές ταινίες στην προσωπική σου ζωή;

-Ναι παρακολουθώ. Μου αρέσουν οι αισθησιακές ερωτικές ταινίες με ωραία μουσική επένδυση.Τις περισσότερες φορές βλέπω μόνη μου άλλες φορές με τη σχεση μου και ελάχιστες φορές με παρέα σε πιο χαλαρό ύφος.

Πες μας εναν Έλληνα διάσημο και μία Ελληνίδα διάσημη που θα ήθελες να κάνετε κάποια σκηνή μαζί.

-Γυναίκα θα ήθελα με την Ηλίανα Παπαγεωργιου και άντρα με τον Δημητρη Διαμαντίδη.

Ποιο ειναι το μεγαλύτερο όργιο στο οποίο έχεις συμμετάσχει;

-Έχω βρεθεί με τρία ζευγάρια. Δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει γιατί στα μεγάλα σχήματα πρέπει να υπάρχει τρομερή χημεία και καλό κλίμα για να βγει κάτι τρομερά ευχάριστο. Αν πετύχει,όμως, είναι καταπληκτικό.

Ποια είναι η σχέση σου με τον Τεο και με την Ίνα;

-Είναι επαγγελματικές που εξελίχθηκαν σε φιλικές. Είναι καταπληκτικά παιδιά και άψογοι επαγγελματίες ένιωσα άνετα στα γυρίσματα του “Sugarbabestv”, παρόλο που ήταν πρώτη μου φορά.

Ποια είναι τα όρια σου σε μια ερωτική ταινία;

-Ψάχνω τα όρια μου ακόμα. Αυτά για να τα ανακαλύψεις, όπως λέει και η λέξη πρέπει να φτάσεις στα όρια. Οπότε είμαι ακόμα σε φάση εξερεύνησης.

Αν ήθελε κάποιος να ακολουθήσει το επάγγελμα ενός πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών αλλά φοβάται, τι θα τον συμβούλευες ;

-Να διώξει τις προκαταλήψεις και να κάνει οτιδήποτε νιώθει πως τον/την γεμίζει μέσα του/της.

Τι σχόλια δέχθηκες εσύ ; Ήταν θετικά τα πρώτα vibes;

-Πιστεύω πως ναι! Αυτό τουλάχιστον δέχομαι απο θαυμαστές. Τα σχόλια είναι θετικά και ευχάριστα που ούτε εγώ το περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Ανυπομονούν όλοι για την επόμενη ταινία μου.

Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες να πρωταγωνιστήσεις σε ερωτικές ταινίες;

-Είναι κάτι που ένιωθα πως ήθελα να το κάνω από μικρή. Είναι ένας υπέροχος τρόπος έκφρασης και θα νιώσω υπέροχα αν κάποιος που με δει στη ταινία μου του δώσει έμπνευση για την προσωπική του ζωή. Εξάλλου αυτό είναι και το νόημα των ερωτικών ταινιών να βελτιώνει τη σ3ξουαλικη ζωή του θεατή .

Μετά από την ταινία έχεις δεχθεί άσεμνα μηνύματα;

-Δε θεωρώ άσεμνα τα μηνύματα, ούτε προσβλητικά, φτάνει να πηγάζουν απο θαυμασμό και να εκφράζουν μια επιθυμία, τότε όλα είναι θεμιτά και καλοδεχούμενα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

-Οι στόχοι μου γενικά είναι να επιλέγω κάτι και να γίνομαι όσο καλύτερη μπορώ. Δίνομαι ολοκληρωτικά σε ότι κάνω.

Ποιες είναι οι 5 συνήθειες που έχεις στην προσωπική σου ζωή;

-Ξυπνάω κατά τις 11. Προσέχω και φροντίζω το σκυλάκι μου. Ενδιαφέρομαι για το τι γίνεται στο κόσμο και ενημερώνομαι σχετικά από εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης. Πιστεύω ο σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Γυμνάζομαι τακτικά και ερασιτεχνικά, ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μακιγιάζ.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα