Η Νάντια είναι 19 χρόνων από την Ελλάδα και άρχισε να δουλεύει ως stripper πριν λίγο καιρό. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και είναι από τις πρωταγωνίστριες του strip club “Elite night club”. Η Νάντια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη αποκλειστικά στο Hot-news.gr και μας αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Απολαύστε την…

Πως από PR αποφάσισες να γίνεις stripper;

Είχαμε έρθει με έναν φίλο μου ως πελάτες στο strip club “Elite night club” γιατί δεν είχα πάει πιο πριν ποτέ μου σε τέτοιου είδους μαγαζί και ήθελα να δω από περιέργεια πως είναι. Αφού πήγα, μου άρεσε πολύ το κλίμα, πέρασα καλά και έκανα χορό με μια χορεύτρια! Αυτό που μου άρεσε εκείνη τη βραδιά που πήγα ως πελάτισσα ήταν όταν η Crystal έκανε show στη σκηνή και με ανέβασε πάνω! Τότε κατάλαβα ότι μου αρέσει το strip και μου δημιουργήθηκε η θέληση να γίνω stripper. Έτσι την επόμενη μέρα πήγα στο συγκεκριμένο strip club και ζήτησα να δουλέψω ως stripper και με δέχτηκαν.

Για μια κοπέλα που δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με αυτό το χώρο, όπως εσύ, πως σου φάνηκε η συνθήκη ότι σε αγγίζουν πολλά διαφορετικά άτομα μέσα σε μια βραδιά;

Γενικά στην προσωπική μου ζωή είμαι αρκετά εκδηλωτική. Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι σταθερή σε έναν άντρα, αλλά μου αρέσει να εναλλάσσω τους συντρόφους συνέχεια. Με λίγα λόγια είμαι πολυγαμική!

Αφού εσύ στο παρελθόν δούλευες στο Γκάζι ως PR, δεν φοβόσουν μήπως σε δει κάποιος γνωστός να δουλεύεις ως stripper;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν στην αρχή, αλλά μετά το αποδέχτηκα και έρχονται αρκετοί φίλοι μου στο μαγαζί, περνώντας τέλεια!

Έχεις όρια στη δουλειά;

Έχω κάποια αδιαπέραστα όρια και αν κάποιος τα ξεπεράσει θα εκνευριστώ πολύ. Κάποια από τα όριά μου είναι ότι δεν επιτρέπω να ακουμπάνε την ευαίσθητη περιοχή μου στον χορό, δεν θέλω να με πονάει κάποιος και επίσης, δεν θέλω να έχω σωματικά υγρά άλλων πάνω μου.

Έχεις ερεθιστεί ποτέ με κάποιον πελάτη;

Αρχικά στο μαγαζί το μόνο που κάνω είναι χορός, αλλά μου έχει τύχει να ερεθιστώ με κάποιον πελάτη την ώρα που κάνω χορό! Αυτό που έκανα είναι να αντέξω και μόλις τελείωσε η δουλειά, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω σπίτι και να αυνανιστώ μόνη μου!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μεροκάματο που έχεις βγάλει σε ένα βράδυ;

Το μεγαλύτερο μεροκάματο που έχω βγάλει σε ένα βράδυ είναι 195 ευρώ.

Ποιες συμπεριφορές πελατών σε εκνευρίζουν;

Οι συμπεριφορές που με εκνευρίζουν σε έναν πελάτη είναι όταν δεν σέβονται τα όριά μου και όταν μου λένε την φράση «κάνε ότι καλύτερο μπορείς»…

Πόσους χορούς μπορείς να κάνεις σε μια καλή μέρα;

Σε ένα καλό Σάββατο μπορώ να κάνω από 30 μέχρι 40 χορούς!

Τι σου αρέσει στο strip club “Elite night club”;

Μου αρέσει πολύ το κλίμα και η έως τώρα συνεργασία μας! Το σημαντικό για εμένα είναι ότι έχω ένα συνεννοήσιμο αφεντικό και ότι χρειαστώ θα είναι πάντα εκεί για εμένα!